Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Κινηματογραφική Λέσχη

Κινηματογραφική Λέσχη

Μένοντας πιστοί στο καλοκαιρινό μας ραντεβού προετοιμάσαμε με σεβασμό, θετική σκέψη, πλουραλισμό και εξωστρέφεια τη Θερινή Κινηματογραφική Λέσχη του Δήμου μας.

Θα γίνουν συνολικά 50 προβολές με ελεύθερη είσοδο για όλους, ξεκινώντας από τέλη Ιουνίου, με ταινίες για παιδιά (κάθε ηλικίας) και μεγάλους. Ένα πρόγραμμα που θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο.

Φυσικά μετά την επιτυχία της δράσης ‘’Ραντεβού στο σινεμά με τον παππού και τη γιαγιά’’ δεν θα μπορούσαμε να μην φροντίσουμε να συνεχιστεί και φέτος, συνεργαζόμενοι με την αντίστοιχη διεύθυνση, για τους ‘’μεγάλους μας εφήβους’’, τα μέλη των ΚΑΠΗ μας, με προγραμματισμένες ειδικές προβολές.

Θα υπάρξουν και συνδυαστικές θεματικές δράσεις όπως μικρές συναυλίες ακουστικού χαρακτήρα, παραστάσεις κουκλοθέατρου (κ.α) που θα πραγματοποιηθούν πριν από επιλεγμένες προβολές, ενώ μια νέα καινοτομία, που φέτος εγκαινιάζεται, αποτελεί η διεξαγωγή προβολών σε τρία νέα σημεία της πόλης μας, εκτός από το 1ο ΔΣ και το Ανοιχτό Θεατράκι Αττικής Οδού, που θα αποτελέσουν τους κύριους χώρους. Επιπλέον έχει προγραμματιστεί ειδική προβολή με θέμα σχετικό με τους τετράποδους φίλους μας που θα συνοδευτεί από ανάλογη δράση σε συνεργασία με την αντίστοιχη υπηρεσία.

Επιλέχθηκαν ταινίες για όλα τα γούστα, πολλές εξ’ αυτών οσκαρικές καθώς και άλλες που έχουν αποσπάσει διακρίσεις και βραβεία σε διεθνή & ελληνικά κινηματογραφικά φεστιβάλ.

Το πρόγραμμα εκτείνεται σε 4 μήνες και πιστεύουμε ότι θα κάνει ομορφότερες τις καλοκαιρινές μας νύχτες.

Αυτονόητο πως είναι υποχρεωτική η τήρηση των μέτρων για την πρόληψη της Covid 19 (όπως αυτά ορίζονται από τις αρμόδιες αρχές).

Ραντεβού στη μεγάλη οθόνη λοιπόν!

 

25 Ιούν 2021
Αναλυτικό Πρόγραμμα Θερινής Κινηματογραφικής Λέσχης 2021