Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Μουσική παρέα στην Πλατεία

Μουσική παρέα στην Πλατεία

Με μεγάλη χαρά ξεκινάμε την Τετάρτη 23/6!

Μετά από από πολύ καιρό ξανά από κοντά!

"ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ μια ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΕΑ στην ΠΛΑΤΕΙΑ"

Συναυλίες Ακουστικού Χαρακτήρα σε Περιφερειακές Πλατείες της Πόλης και πριν από επιλεγμένες προβολές.

Πρόκειται για την ιδιαίτερη και πρωτότυπη δράση που ξεκίνησε πέρυσι με μεγάλη επιτυχία. Φέτος επεκτείνεται και εμπλουτίζεται με περισσότερες εκδηλώσεις και νέους χώρους να προστίθενται. Αποτελείται από έντεκα συναυλίες ακουστικού χαρακτήρα και φέρνει σε περιφερειακές πλατείες της πόλης,όπως και πριν από επιλεγμένες προβολές, μια νότα καλοκαιρινής δροσιάς και την ανάμνηση των εποχών που η συνάντηση γινόταν παρέα, η κουβεντούλα τραγούδι και το τραγούδι συγκίνηση.

Το πρόγραμμα εξελίσσεται από τις 23 Ιουνίου έως και τις 14 Σεπτεμβρίου και στελεχώνεται από νέους – κατά κανόνα – καλλιτέχνες της πόλης. Η δράση σχεδιάστηκε να είναι συμβατή με τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα για αυτό και συμμετέχουν αποκλειστικά solo καλλιτέχνες ή μουσικά σχήματα που αποτελούνται από δύο (2) ή τρείς (3) μουσικούς (duetti -trio), οι οποίοι εκπροσωπούν πολλά είδη και τάσεις καλής μουσικής για όλα τα γούστα.

Θα ακολουθήσουν πολύ σύντομα νέες ανακοινώσεις για την Θερινή Κινηματογραφική Λέσχη (κι εδώ πολλές εκπλήξεις), επιλεγμένες Θεατρικές Παραστάσεις και δράσεις για τους μικρούς μας φίλους.

Αυτονόητο πως θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την πρόληψη της Covid 19.