Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Συναυλίες 2022

Συναυλίες 2022

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 και ώρα 21.00 - Ανοιχτό Θεατράκι Αττικής Οδού

«FAME» – Ο ρυθμός της επιτυχίας

(σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής)

Η Όλγα Βενέτη ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή της περιοδεία, επιλέγοντας τα ωραιότερα τραγούδια της δεκαετίας του 80’ και όχι μόνο. Τραγούδια που στιγμάτισαν τις στιγμές μας, που χορέψαμε, ξενυχτίσαμε, που δίνουν ρυθμό στη ζωή μας μέχρι σήμερα και που ερμήνευσαν σπουδαίες φωνές από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο όπως οι Shirley Bassey, Ελπίδα, Αλέκα Κανελλίδου, Δήμητρα Γαλάνη, Τζένη Βάνου, κ.ά. Από μια τέτοια συναυλία δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι επιτυχίες του εμβληματικού συγκροτήματος των ABBA, όπως και τα κομμάτια «Για σένα» και «Θα’ μαι μαζί σου» της Όλγας Βενέτη, που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό.

Παίζουν οι μουσικοί: Πιάνο: Μάριος Καραμπότης Τρομπέτα: Διονύσης Αγαλιανός Κιθάρα: Πέτρος Σπιθουράκης Μπάσο: Μάρκος Δημόπουλος Ντραμς: Παναγιώτης Κολιαβασίλης

 

 

 

 

 

 

 

Tετάρτη 20 Ιουλίου 2022 και ωρα 21.00 - Πλατεία Προφήτη Ηλία

(Στα πλαίσια του εορτασμού της ενορίας)

Συναυλία παραδοσιακής – νησιώτικης μουσικής με τον διακεκριμένο ερμηνευτή Λευτέρη Βαζαίο, την Φωτεινή Βασιλάκη και ορχήστρα κορυφαίων μουσικών του είδους!

 

 

 

 

 

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022 και ώρα 21.00 - Πλατεία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος

Η Μεταμόρφωση γιορτάΖΕΙ – Συναυλία με τη Γλυκερία (Στα πλαίσια του εορτασμού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος)

Η χαρισματική ερμηνεύτρια Γλυκερία, που διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης, με γνωστά τραγούδια λαïκά – έντεχνα – παραδοσιακά, και όλες τις επιτυχίες της («Μέχρι να βρούμε ουρανό», «Δεν έχω πολλά», «Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου», «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί», κ.ά.), πλαισιωμένη από τον Χάρη Μακρή και τη Χριστίνα Γαλιάτσου και μια σπουδαία ορχήστρα διακεκριμένων μουσικών.

 

 

 

 

 

Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 και ώρα 21.00 - Πλατεία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος

Η Μεταμόρφωση γιορτάΖΕΙ – Συναυλία με την Πέγκυ Ζήνα & τον Χρήστο Νικολόπουλο (Στα πλαίσια του εορτασμού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος)

Αξέχαστα, ελληνικά, αγαπημένα τραγούδια. Οι συνθέσεις από την προσωπική, λαμπρή πορεία του βιρτουόζου μουσικού Χρήστου Νικολόπουλου συναντούν το πλούσιο ρεπερτόριο των μεγάλων επιτυχιών της Πεγκυς Ζηνα σε μια μουσική παράσταση με τραγούδια που αγαπάμε να τραγουδάμε, χαρίζοντας τη συγκίνηση και τη διασκέδαση μιας άλλης εποχής που σημαδεύει ακόμη τη δική μας.

5 Ιούλ 2022
Πρόγραμμα Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων 2022