Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Αξιοποίηση ήδη υπάρχοντων ακινήτων του Δήμου

Αξιοποίηση ήδη υπάρχοντων ακινήτων του Δήμου

Αγαπητοί συνδημότες,

Είναι γνωστή και δεδηλωμένη η δέσμευση της νυν δημοτικής αρχής για την αγορά νέου,σύγχρονου Δημαρχείου, που θα στεγάσει το σύνολο των υπηρεσιών του Δήμου μας.

Ένα κτίριο το οποίο θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες και άρα θα αναβαθμίσει τις υπηρεσίες των δημοτικών υπηρεσιών, με την παράλληλη εξοικονόμηση πόρων από μισθώματα. Ένα ακόμη διαχρονικό αίτημα, το οποίο επιζητούμε να ικανοποιήσουμε.

Το σχέδιό μας για την -όσο το δυνατόν καλύτερη- αξιοποίηση των ήδη υπαρχόντων ακινήτων περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μια αίθουσα πολλαπλής χρήσης και πολιτιστικών εκδηλώσεων στο τωρινό οίκημα του Δημαρχείου, καθώς και αίθουσα αιμοδοσίας.

Μπροστά σε αυτή την προοπτική η συνδρομή σας δεν είναι απλώς επιθυμητή αλλά απαραίτητη. Παρακαλείστε, λοιπόν, να καταθέσετε τις απόψεις- προτάσεις σας, με γνώμονα το όφελος της πόλης μας και της τοπικής μας κοινωνίας, στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας, ή στο e-mail press@metamorfossi.gr.

Θα ακολουθήσουν διαδικτυακές συναντήσεις και διάλογος, μια δημιουργική διαδικασία μέσα από την οποία θα διαμορφωθεί το κατάλληλο σχέδιο αξιοποίησής τους.

Ο χρονικός ορίζοντας για τις προτάσεις σας είναι τριάντα (30) ημέρες από την ημερομηνία της σημερινής επιστολής, ενώ σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανταπόκριση και συνδρομή σας.


Με εκτίμηση,

Στράτος Σαραούδας
Δήμαρχος Μεταμόρφωσης