Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

WiFi HotSpots

WiFi HotSpots

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης αξιοποιώντας τη χρηματοδότηση μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος WiFi for Europe (WiFi4EU), έχει ολοκληρώσει την εγκατάσταση σημείων ασύρματης πρόσβασης Wi-Fi σε δημόσιους χώρους, παρέχοντας δωρεάν ασύρματη διαδικτυακή πρόσβαση (Wi-Fi hotspots).

Η παροχή internet στα σημεία δωρεάν ασύρματης πρόσβασης προς τους δημότες είναι μια ευγενική χορηγία της εταιρείας INALAN, που εδρεύει στην πόλη μας. 

Ο Δήμος σε συνεργασία με την εταιρεία καινοτομίας και τεχνολογίας Crowdpolicy, προχώρησε στην εγκατάσταση 30 ασύρματων σημείων σύνδεσης WiFi4EU στις παρακάτω περιοχές:

 

  • Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου
  • Πλατεία στο σκεπαστό της Αττικής οδού, γηπεδάκια τέννις μέχρι τον Προαστιακό (Σύντομα θα ενεργοποιηθεί)
  • Πλατεία Προφήτη Ηλία
  • Πλατεία Δημαρχείου
  • Δημοτικό Κολυμβητήριο
  • Συνεδριακό Κέντρο

Σύντομα το δίκτυο θα επεκταθεί σε περισσότερα σημεία της πόλης.

Διαδικασία σύνδεσης και χρήσης της Υπηρεσίας

Βήμα 1ο – Εύρεση Ασυρμάτου Δικτύου:
Εφόσον είστε εντός της εμβέλειας των παραπάνω Hotspots, πραγματοποιήστε αναζήτηση των διαθέσιμων ασυρμάτων δικτύων από την συσκευής σας και επιλέξετε το SSID με όνομα «Wifi4EU».

Βήμα 2ο – Σύνδεση στο ασύρματο δίκτυο Wifi4EU:
Στην συνέχεια ανοίγει αυτόματα ο φυλλομετρητής (web browser) της συσκευής μας και εμφανίζεται το λογότυπο του Wifi4EU. Πατάτε το κουμπί Σύνδεση-LOGIN, χωρίς να απαιτούνται κωδικοί πρόσβασης.

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης θα συνεχίσει να παρέχει στους Δημότες, ελεύθερο δίκτυο και σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες με στόχο την αναβάθμιση και ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού και της τοπικής οικονομίας.