Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Υποβολή Αίτησης για τη Δομή παροχής Βασικών Αγαθών.

Υποβολή Αίτησης για τη Δομή παροχής Βασικών Αγαθών.

Η ηλεκτρινική αίτηση υποβάλλεται, μέσω της εφαρμογής ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ .

Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει :

  • να κάνει εγγραφή «Αίτηση Εγγραφής Νέου Χρήστη» και να συμπληρώσει τα προσωπικά του στοιχεία.
  • Στη συνέχεια του αποστέλλεται στο e-mail που δήλωσε σχετική ενημέρωση όπου πρέπει να ακολουθήσει το σύνδεσμο για την ενεργοποίηση του λογαριασμού του.
  • Μετά την επιβεβαίωση και είσοδό του ο ενδιαφερόμενος πρέπει να εκτελέσει Προσθήκη Προσωπικών Στοιχείων → Δημιουργία Εγγραφής (συμπληρώνει τα στοιχεία του) και στη συνέχεια πατάει «Αποθήκευση».
  • Από το μενού Αριστερά "Ενέργειες - Εργασίες" επιλέγει "Νέα Αίτηση" και οδηγείται στην καρτέλα "Παροχή" όπου επιλέγει μία μόνο Δομή που θέλει να κάνει αίτηση → Κοινωνικό Παντοπωλείο ή Κοινωνικό Συσσίτιο.
  • Ο ενδιαφερόμενος μεταφέρεται στην καρτέλα "Ωφελούμενος" όπου κάνει κλικ στο ονοματεπώνυμό του και κάνοντας "Αποθήκευση" εμφανίζεται η καρτέλα"Δικαιολογητικά", όπου επισυνάπτει αυτά που απαιτούνται σύμφωνα με την Πρόσκληση
  • Πατάει Συνέχεια → Συναίνεση και Υποβολή.

Υποβάλεται την αίτησή σας :

 

Έκδοση Αποτελεσμάτων

Η αξιολόγηση των αιτήσεων των ωφελουμένων γίνεται από τριμελή Επιτροπή Αξιολόγησης που αποτελείται από την Προϊσταμένη της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημ. Υγείας του Δήμου Μεταμόρφωσης, την Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Μεταμόρφωσης και την Κοινωνική Λειτουργό που απασχολείται στη Δομή.

Για περισσότερες πληροφορίες :

ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ E-mail
Αντζέμογλου Σοφία Κοινωνική Λειτουργός 213 - 2012980 s.atzemoglou@metamorfossi.gr