Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Αθλητικοί Σύλλογοι

Αθλητικοί Σύλλογοι

Α.Ε.ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Ποδοσφαιρικές Ακαδημίες

Η Αθλητική Ένωση Μεταμόρφωσης ιδρύθηκε το 2006, κατόπιν συγχώνευσης των δύο ποδοσφαιρικών σωματείων της πόλης της Μεταμόρφωσης : του ιστορικού συλλόγου Αθλητικού Ομίλου Κυκουβαούνων (Α.Ο.Κ. – έτος ίδρυσης 1947) και του Αθλητικού Ομίλου Καναπίτσας (έτος ίδρυσης 1960). Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Email: a.e.metamorfosis@gmail.com Τηλ.: 6989 565 684

Α.Κ.Ο. «ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ»

Κολυμβητική Ακαδημία

Ο σύλλογος μας ιδρύθηκε το 2004 από ανθρώπους έμπειρους στο χώρο της κολύμβησης και του αθλητισμού, με σκοπό να φέρει ακόμα περισσότερα παιδιά κοντά στον αθλητισμό. Αν αγαπάτε
το κολύμπι όσο εμείς και τα παιδιά σας ειναι πάνω από 3 χρονών ελάτε να μας γνωρίσετε. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Email: e.svolis@yahoo.com Τηλ.: 6974 777 842

Α.Ν.Ο.Μ. «ΣΚΑΘΑΡΙΑ»

Κολυμβητική Ακαδημία

Ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Μεταμόρφωσης (ΑΝΟΜ), ή αλλιώς “Σκαθάρια”, ιδρύθηκε το 2009 και δραστηριοποιείται στα αθλήματα της συγχρονισμένης κολύμβησης, της κλασικής κολύμβησης και της υδατοσφαίρισης με τμήματα εκμάθησης, προαγωνιστικά και αγωνιστικά και με έδρα στο κολυμβητήριο Μεταμόρφωσης. Σήμα του το Σκαθάρι, που είναι το μοναδικό έντομο το οποίο ξέρει να κολυμπά. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Email: maria-thiveou@hotmail.com Τηλ.: 6947 061 119

Α.Ο.ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Ακαδημίες Πετοσφαίρισης (Βόλλευ)

Ο Αθλητικός Όμιλος Δεξαμενής Μεταμόρφωσης ιδρύθηκε το 1987 από γονείς της Μεταμόρφωσης, με την ευκαιρία της εγκατάστασης του Κλειστού Γυμναστηρίου στη γειτονιά της Δεξαμενής, για την απασχόληση και ψυχαγωγία των παιδιών τους και οργάνωσε ομάδες Μπάσκετ και Βόλεϊ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Email: aodm1987@gmail.com Τηλ.: 6940 991 100

Α.Σ ΕΡΜΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Ακαδημίες Μπάσκετ

Email: ermis.metamorfosis@gmail.com Τηλ.: 6940 200 490

Α.Σ. ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΟΙ

Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία

Το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Καστελλάνοι, ιδρύθηκε το 2013 με έδρα το δήμο Μεταμόρφωσης. Το Σωματείο μας είναι μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας για Αθλητές με Αναπηρία και δύναται να καλλιεργεί όλα τα Παραολυμπιακά αθλήματα. Ακόμα, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει διάφορες αθλητικές δραστηριότητες και δράσεις. Τα ενεργά τμήματα του Σωματείου είναι η Κολύμβηση και το Μπότσια, ενώ στόχος μας είναι στο προσεχές μέλλον η συστηματική καλλιέργεια και άλλων αθλημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Email: askastellanoi@gmail.com Τηλ.: 6939 758 776

ΑΔΑΜΑΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Ενόργανη, Ρυθμική, Cheerleading

Από το 2011 μέχρι σήμερα ο Σύλλογος έτυχε της αγάπης και της εμπιστοσύνης, γονιών και παιδιών. Ετσι σήμερα έχοντας πολλαπλασιάσει τα μέλη του επεκτείνεται με νέο γυμναστήριο στην οδό Ερμού 10 στη Μεταμόρφωση. Ο “ΑΔΑΜΑΣ” έχει πλέον αναγνωριστεί ώς ένα από τα πιο ενεργά σωματεία στην Ελλάδα, στα αθλήματα της Ενόργανης, Ρυθμικής γυμναστικής, συμμετέχοντας με διακρίσεις σε όλα τα φεστιβάλ που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Email: adamasgym@gmail.com Τηλ.: 6947 926 500

ΑΠΣ ΑΕΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Ακαδημίες Πετοσφαίρισης (Βόλλευ) & Μπάσκετ

Email: apsm.aetos@gmail.com Τηλ.: 6972 822 680

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Ποδοσφαιρικές Ακαδημίες

Ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης, ιδρύθηκε το 2011 με σκοπό να προαχθεί ο αθλητισμός με τον καλύτερο τρόπο σ' ένα ευχάριστο περιβάλλον υπό την επίβλεψη νέων ανθρώπων. Το σωματείο αποτελείται από τμήματα ηλικιων 5-18 ετων . Στόχος της ακαδημίας είναι η προώθηση της ευγενούς άμιλλας, του υγιούς συναγωνισμού και της ενασχόλησης των παιδιών με τον αθλητισμό από τα πρώτα τους βήματα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Email: ntheg84@hotmail.com Τηλ.: 6936 692 335

Γ.Α.Ο.ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ

Ακαδημίες Μπάσκετ

Ακαδημίες Μπάσκετ

Email: gaokbc@gmail.com Τηλ.: 6974 533 616

Φ.Ο.Μ. ΚΟΤΙΝΟΣ

Ακροβατική Γυμναστική

Ο ΦΟΜ ΚΟΤΙΝΟΣ έχει σαν σκοπό να προβάλει, ν'αναπτύξει και να στηρίξει την ιδέα των μαζικών εκδηλώσεων της «Γυμναστικής για Όλους». Η γυμναστική είναι το αγώνισμα που απευθύνεται προς όλους, ενισχύοντας τη χαρά της συμμετοχής, της ομαδικής εμπειρίας, προσπάθειας και ταυτόχρονα ευαισθητοποιεί τα παιδιά και τους ενήλικες στο φυσικό τρόπο ζωής μέσα από την αναζήτηση της υγείας και της ποιότητας ζωής στην καθημερινότητά τους. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Email: kotinosfom@gmail.com Τηλ.: 699 751 6713