Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Επεισόδια Ζωής

Επεισόδια Ζωής
Ταξιδεύω

Περιλαμβάνονται υπηρεσίες και πληροφορίες σχετικές με τα μεταφορικά μέσα και την έκδοση διαβατηρίων και visas.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Σχολική ζωή

Περιλαμβάνονται υπηρεσίες και πληροφορίες σχετικές με σχολεία και δίδακτρα ιδιωτικής εκπαίδευσης, βεβαιώσεις σπουδών σε μαθητές, σχολικό και διδακτικό έτος, εγγραφές και μετεγγραφές μαθητών κλπ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Χωρισμός

Περιλαμβάνονται υπηρεσίες και πληροφορίες σχετικά με το νομικό πλαίσιο αλλά και τα έγγραφα και πιστοποιητικά που χρειάζεται κάποιος όταν παίρνει διαζύγιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Ψάχνω για δουλειά

Περιλαμβάνονται υπηρεσίες και πληροφορίες σχετικές με προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης και απόκτησης εργασιακής εμπειρίας, με την τεχνική και επαγγελματική εκπαίδευση, τις επιχορηγήσεις για τη ίδρυση νέας επιχείρησης, τη νεανική επιχειρηματικότητα κλπ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Αγοράζω σπίτι

Περιλαμβάνονται υπηρεσίες και πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την απόκτηση ή ανέγερση κατοικίας αλλά και κάθε είδους διευκολύνσεις που παρέχονται από διάφορους φορείς του δημοσίου όπως δάνεια ανέγερσης και αγοράς, επίσης ζητήματα φορολογίας, φοροαπαλλαγές για την πρώτη κατοικία κλπ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Ανοίγω επιχείρηση

Περιλαμβάνονται υπηρεσίες, πληροφορίες και το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο για την ίδρυση επιχείρησης και σύστασης εταιρείας, επιχορηγήσεις κλπ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Αποκτώ παιδί

Περιλαμβάνονται υπηρεσίες, πληροφορίες σχετικές με επιδόματα μητρότητας, οικογενειακά επιδόματα και βοηθήματα ασφαλιστικών ταμείων, δήλωση γέννησης και διαδικασίες που αφορούν την υιοθεσία, λειτουργία παιδότοπων και παιδικών σταθμών κλπ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Απώλεια στην οικογένεια

Περιλαμβάνονται υπηρεσίες και πληροφορίες σχετικά με τη χορήγηση των απαραίτητων πιστοποιητικών που χρειάζονται όταν κάποιος πεθαίνει, όπως ληξιαρχική πράξη θανάτου, επιδόματα κηδείας, συντάξεις λόγω θανάτου, μεταβίβαση σύνταξη σε συγγενείς του αποθανόντος κλπ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Ασφαλίζομαι

Περιλαμβάνονται υπηρεσίες και πληροφορίες που σχετίζονται με την κοινωνική ασφάλιση από όλα τα ταμεία, όπως πιστοποιητικά ασφάλισης, επιδόματα ασφαλιστικών ταμείων, ασφαλιστικές εισφορές κλπ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Βγαίνω στη σύνταξη

Περιλαμβάνονται υπηρεσίες και πληροφορίες που σχετίζονται με τη συνταξιοδότηση από όλα τα ταμεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Έχασα το πορτοφόλι μου

Περιλαμβάνονται υπηρεσίες και πληροφορίες που αφορούν την απώλεια διαβατηρίου, αστυνομικής ταυτότητας και γενικά προσωπικών εγγράφων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Παντρεύομαι

Περιλαμβάνονται υπηρεσίες και πληροφορίες που χρειάζεται κάποιος που παντρεύεται ή είναι ήδη παντρεμένος όπως δήλωση γάμου στα δημοτολόγια, ληξιαρχική πράξη γάμου κλπ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Πηγαίνω στρατό

Περιλαμβάνονται υπηρεσίες και πληροφορίες σχετικές με τη στρατιωτική θητεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Σπουδάζω

Περιλαμβάνονται υπηρεσίες και πληροφορίες που αφορούν υποτροφίες για σπουδές, εισαγωγή στην ανώτατη εκπαίδευση, φοιτητικά επιδόματα, στρατιωτικές υποχρεώσεις φοιτητών σπουδαστών κλπ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ