Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση

Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση

Ο τίτλος της Παράταξής “Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση”, αποφασίσθηκε πολύ νωρίτερα από την ημερομηνία που εκδόθηκε και δημοσιοποιήθηκε η Ιδρυτική μας διακήρυξη.

Οι πρώτες συζητήσεις για τη δημιουργία μιας νέας Δημοτικής Παράταξης ξεκίνησαν το 2012 όταν τέσσερις φίλοι κι ενεργοί πολίτες, μεταξύ των οποίων ο τότε Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Στράτος Σαραούδας, αποφάσισαν να δράσουν, καταθέτοντας μια διαφορετική άποψη για την πόλη μας, τη Μεταμόρφωση.

Το εγχείρημα φάνταζε τεράστιο, αλλά γρήγορα διαπιστώθηκε πως δεν ήταν ακατόρθωτο.

Πολύ γρήγορα οι τέσσερις φίλοι έγιναν δώδεκα. Ολοι με κοινό όραμα και στόχους. Συμφώνησαν, ότι η πόλη μπορεί και πρέπει ν’αλλάξει και δήλωσαν πρόθυμοι να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια γι’αυτό. Στη συνέχεια η προσπάθεια, αγκαλιάστηκε από ακόμη περισσότερους φίλους και........

Το 2013, δημιουργήθηκε η “Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση”.

Ο μέσος όρος ηλικίας των μελών της Παράταξής ήταν 45 ετών. Επιστήμονες κι Επαγγελματίες οι περισσότεροι, δούλεψαν παραθέτοντας ένα ρεαλιστικό και απολύτως εφαρμόσιμο πλάνο για τη Μεταμόρφωση. Το πλάνο αυτό, δηλαδή το Πρόγραμμά της "Ελπίδας", δημοσιοποιήθηκε– για 1η φορά – με τη βοήθεια επιστημονικών μεθόδων ώστε να εξασφαλιστεί αφενός 100% η εφαρμοσιμότητά του κι αφετέρου να εξασφαλιστεί ότι ο πολιτικός μας λόγος θα έχει συνέχεια λόγου και πράξεων. Με αυτό το ξεκάθαρο πλάνο, η πρωτοεμφανιζόμενη Παράταξη “Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση” κατήλθε στις εκλογές λαμβάνοντας ψήφο εμπιστοσύνης από 2055 συνδημότες μας.

Από τότε η Ομάδα μεγάλωσε. Πλαισιώθηκε από ακόμη περισσότερους φίλους. Οχι μόνο διατηρώντας, αλλά προάγοντας το επίπεδο της “Ελπίδας”, το 2019 με το σύνθημα "Αλλάζουμε την πόλη μας" η "Ελπίδα" είναι η 1η Δύναμη στις Δημοτικές εκλογές του Μαίου 2019 με ποσοστό 38,39%.

Εχοντας μαζί μας ολόκληρη την πόλη πήγαμε στον 2ο γύρο, όπου την επόμενη Κυριακή (3η Ιουνίου 2019) η "Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση" αναλμβάνει τη Διοίκηση της πόλης και ο Στράτος Σαραούδας εκλέγεται Δήμαρχος Μεταμόρφωσης με ποσοστό 62,39%.

Στις Δημοτικές Εκλογές του 2023 η "Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση" εκλέγετα από τον 1ο γύορο με ποσοστό 56,93% και ο Στράτος Σαραούδας επανεκλέγεται Δήμαρχος Μεταμόρφωσης

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

 

Διεύθυνση Γραφείων Γ.Παπανδρέου 41, Μεταμόρφωση - 14452
Τηλέφωνο Επικοινωνίας 6946 905 551
email info@elpidamet.gr
Ιστοσελίδα http://www.elpidamet.gr