Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Οι Μώβ Κάδοι

Οι Μώβ Κάδοι

 

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης εντάχθηκε στο πρόγραμμα των "Μώβ κάδων" που σημαίνει ότι οι Δημότες μας μπορούν πλέον να ανακυκλώνουν τα ενδύματα & υποδήματα που δεν χρειάζονται τοποθετώντας τα μέσα στους ειδικούς "Μώβ κάδους" ανακύκλωσης της RECYCOM.

Οι "Μώβ κάδοι" αποτελούν ευρωπαϊκή πατέντα, ενώ ο ασφαλής σχεδιασμός τους αποτρέπει το ενδεχόμενο κλοπής του περιεχομένου.

 

 

 

 

Πως χρησιμοποιούνται οι "Μώβ κάδοι" ανακύκλωσης:

 

Τοποθετήστε τα καθαρά σας ρούχα, παπούτσια ή άλλα υφασμάτινα προϊόντα σε μια καθαρή τσάντα

 

 

Βεβαιωθείτε ότι η χειρολαβή είναι τραβηγμένη μέχρι κάτω και τοποθετήστε την τσάντα σας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο

 

 

Σπρώξτε το χερούλι προς τα πάνω και βεβαιωθείτε ότι η τσάντα βρίσκεται μέσα στον κάδο

 

 

Τί ρίχνουμε στους "Μώβ κάδους" ανακύκλωσης;

Τί ΔΕΝ ρίχνουμε στους "Μώβ κάδους" ανακύκλωσης;

Που θα βρείτε τους "Μώβ κάδους" ανακύκλωσης;

Σύντομα θα ενημερωθείτε για τα σημεία που έχουν τοποθετηθεί Μώβ κάδοι ανακύκλωσης

 

 

 

 

 

Ερωτήσεις / Απαντήσεις : 

 

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης σε συνεργασία με την εταιρεία RECYCOM έχει τοποθετήσει "Μώβ κάδους" ανακύκλωσης ρούχων και υποδημάτων σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου που θα βρείτε ΕΔΩ.

Τα ρούχα μαζεύονται τακτικά από προσωπικό της RECYCOM και αποθηκεύονται στις αποθήκες της εταιρείας για σκοπούς διαχείρισης.

Μετά από μικρή διαλογή, τα καλύτερα ρούχα προσφέρονται δωρεάν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες στην Ελλάδα σε συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές, τα Κοινωνικά Παντοπωλεία ή άλλους Οργανισμούς. 

Περαιτέρω ο ρουχισμός διατίθεται για την κάλυψη βασικών αναγκών σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης όπως οι φυσικές καταστροφές. Το υπόλοιπο ποσοστό εξάγεται με σκοπό την επανάχρηση.

Μέρος του υλικού, τα ακατάλληλα για επανάχρηση ρούχα, ανακυκλώνονται για δημιουργία ρούχων καθαρισμού, στουπιών, μονωτικού και άλλου υλικού.