Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Υποβολή Παραπόνων στο Δήμο

Υποβολή Παραπόνων στο Δήμο

Οι Δημότες μπορούν να υποβάλλουν παράπονα στο Δήμο Μεταμόρφωσης, μέσω του ειδικού εντύπου Παραπόνων το οποίο μπορούν να προμηθευτούν από το Ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος(Διεύθυνση Ι. Ράλλη & Δημαρχείου) και συγκεκριμένα από το Τμήμα Πρωτοκόλλου.

Τα Παράπονα Δημοτών καταλήγουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στο Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου ώς εξής :

α) Συμπληρώστε το ΕΝΤΥΠΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ, πρωτοκολήστε το επι τόπου, παραλάβετε αντίγραφο αριθμού πρωτοκόλλου κι αφήστε το συμπληρωμένο έντυπο στο Τμήμα Πρωτοκόλλου από όπου θα δρομολογηθεί υπηρεσιακά. Εάν σε εύλωγο χρονικό διάστημα δεν λάβετε απάντηση, καλέστε απευθείας το Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου στο 213-2012960 ή στείλτε email στο mayor@metamorfossi.gr. Μην ξεχάσετε να αναφέρεται τον αριθμό πρωτοκόλλου.

β) Κατεβάστε (παρακάτω) το σχετικό έντυπο. Εάν δεν έχετε δυνατότητα εκτύπωσης, περάστε από το Δημαρχείο & πάρτε ένα κενό έντυπο παραπόνων μαζί σας. Συμπληρώστε το, στο σπίτι σας και στείλτε το στη Διεύθυνση "Ι.Ράλλη & Δημαρχείου, Μεταμόρφωση Τ.Κ 14452 - Υπόψιν Ιδιαιτέρου Γραφείου Δημάρχου".

γ) Υποβάλλετε το παράπονό σας Ηλεκτρονικά ΕΔΩ

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Τα Αιτήματα ΔΕΝ είναι ΠΑΡΑΠΟΝΑ. Εάν έχετε κάποιο Αίτημα που αφορά βλάβες, αποκομιδή υλικών, οδοποιία, λαμπτήρες, Παιδικές χαρές κλπ κλπ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ πως υποβάλλετε είτε μέσω της ιστοσελίδας μας ΕΔΩ ή μέσω της εφαρμογής FixMyCity.