Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Τοπικού Ιατρείου Μεταμόρφωσης

Σε ζεστό και ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τοπικού Ιατρείου Μεταμόρφωσης. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας, ο οποίος εξήρε το έργο όλων των ιατρών, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του για την προσφορά τους στη δημόσια υγεία και τον ασθενή.

Ο κ. Σαραούδας ενημέρωσε τόσο τη διοίκηση, όσο και τους εργαζόμενους της δομής, σχετικά με την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία υπερψηφίστηκε η χρηματοδότηση για την εκπόνηση μελέτης προσθήκης καθ’ ύψος δύο ορόφων πάνω από τα δημοτικά ιατρεία και υποσχέθηκε ότι θα προβεί σε άμεσες ενέργειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη υλοποίηση του έργου, ώστε να ενισχυθεί η ιατρική προσφορά και παράλληλα να διεκδικήσουμε ΜΑΖΙ με αξίώσεις την αναβάθμιση του Τοπικού Ιατρείου σε Κέντρο Υγείας. Ένα ακόμη διαχρονικό αίτημα και ανάγκη της Μεταμόρφωσης.

Από την πλευρά της, η Διευθύντρια του Τοπικού Ιατρείου και οδοντίατρος, κα Παναγιώτα Καμινέλη, εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την αρωγή και τη στήριξη που παρέχει η Διοίκηση του Δήμου στην εύρυθμη λειτουργία της δομής.