Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Με πολλή δράση ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 «Ηρακλής»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 «Ηρακλής» με τη συμμετοχή όλων των Γυμνασίων της Μεταμόρφωσης στο Κλειστό Γήπεδο «Κώστας Αρβανίτης», υπό την αιγίδα του Δήμου Μεταμόρφωσης. Οι συμμετέχοντες μαθητές διακρίθηκαν για το πάθος και την αγωνιστικότητά τους, με τελικό μεγάλο νικητή το καλό μπάσκετ, την ευγενή άμιλλα και τον Αθλητισμό.

Την εκδήλωση τίμησαν -μεταξύ άλλων- με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, η Αντιπεριφερειάρχης του Β. Τομέα Αττικής, Λουκία Κεφαλογιάννη, οι αντιδήμαρχοι Χριστίνα Αντωνοπούλου, Πάνος Λουσίδης και Χαρίκλεια Νικολοπούλου, ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών, Βασίλης Καραβάκος, ο επικεφαλής της «Πολιτείας Πολιτών», Σάββας Νάνος, ο δημοτικός σύμβουλος, Νεκτάριος Γεροστάθης και ο επικεφαλής της "Μεταμόρφωση, Πράσινη Πόλη", Γιάννης Δελής. Η παρουσίαση των αγώνων έγινε από την Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων, Λία Τσάμη.

Ευχαριστούμε από καρδιάς το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου για την διοργάνωση, τα Γυμνάσια για τη συμμετοχή τους, τον ΓΑΟΚ για την πολύτιμη συνδρομή του, τους Συλλόγους Γονέων των σχολείων και την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Μεταμόρφωσης, καθώς και φυσικά την οικογένεια και τη μητέρα του Ηρακλή - Μάριου Χατζηπαναγιώτη, στη μνήμη του οποίου έγινε η συγκεκριμένη διοργάνωση.