Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Ξεκίνησαν τη λειτουργία τους οι παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί (δείτε τη λίστα μοριοδότησης).

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

-----------------------------------------------------

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Ταχ. Δνση: Κορίνθου 21

Τ.Κ.: 14452, Μεταμόρφωση

Πληρ. Αθηνά Μούρτου

Τηλέφωνο: 210-2814797

Έναρξη λειτουργίας των δομών προσχολικής αγωγής.

Την 1/9/2021, ξεκίνησε η λειτουργία των δομών προσχολικής αγωγής του Δήμου Μεταμόρφωσης με την υποδοχή των παιδιών που είναι επανεγγραφές. Παράλληλα εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα εγγραφών και επανεγγραφών μετά και την ολοκλήρωση της προσκόμισης των voucher από τους δικαιούχους των προγραμμάτων

«Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» & «Πρόγραμμα Οικονομικής Στήριξης Οικογενειών με παιδιά Προσχολικής Ηλικίας» περιόδου 2021-2022.

Η τοποθέτηση των παιδιών έγινε με βάση τη δυναμικότητα των δομών, του αριθμού των επανεγγραφών, τη μοριοδότηση των αρχικών εγγραφών καθώς και των voucher που υποβλήθηκαν αλλά και των επιλογών που είχαν δηλώσει με την αρχική αίτηση εγγραφής οι γονείς. Πληροφορίες για την τοποθέτηση των παιδιών και τη διαδικασία προσαρμογής τους, οι γονείς μπορούν να λαμβάνουν από τις δομές που τα παιδιά έχουν τοποθετηθεί, αφού ελέγξουν τις λίστες επιτυχόντων.

Όσες αιτήσεις υποβλήθηκαν εκτός της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, έχουν τεθεί σε λίστα αναμονής και θα εξεταστούν μετά τις 30/9/2021.

Δείτε τη λίστα μοριοδότησης των παιδιών, πατώντας ΕΔΩ.