Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Ανάψαμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Μεταμόρφωσης, Φωτίζουμε τις καρδιές μας.

Με μια λιτή, αλλά όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου Μεταμόρφωσης.

 

Τα κάλαντα – τα τραγούδια - η μουσική, οι ζογκλέρ – οι ξυλοπόδαροι - το τρένο των Χριστουγέννων και το παγοδρόμιο, τα γλυκά - κεράσματα και πολλές εκπλήξεις, με την σχολική χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου, την Παιδική και Μικτή Χορωδία του Δήμου, καθώς και την Ορχήστρα Πνευστών και Κρουστών του Δήμου, δημιούργησαν μια μοναδική εορταστική ατμόσφαιρα.

 

Πλήθος κόσμου αψήφησε το κρύο και βρέθηκε εκεί, ενώ το χριστουγεννιάτικο χωριό γέμισε με παιδικές φωνές. Εντύπωση έκανε το στολισμένο λεωφορείο της δημοτικής συγκοινωνίας και τα πυροτεχνήματα, αλλά και τα δώρα που μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά.

 

Όσο για το δέντρο, την αντίστροφη μέτρηση και το άναμμά του έγιναν με την πολύτιμη βοήθεια ενός μικρού κοριτσιού από το κοινό της εκδήλωσης.

 

Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τους ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά στην τοποθέτηση LED φωτισμού σύντομα σε όλη την πόλη και την απόφαση αγοράς του Κτήματος Κουτσουμπέλη, αλλά και τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε όλη την πόλη. Στη συνέχεια ευχήθηκε «Υγεία, Αγάπη και Ευτυχία…», προσθέτοντας ότι «Και του χρόνου στα Χριστούγεννα, στην φωτεινή πλέον πόλη μας, εύχομαι να έχουμε αφήσει πίσω μας την πανδημία και να τα τιμήσουμε ακόμη καλύτερα. Πιο λαμπρά»!

 

Σημείωση:

 

Μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα της εκδήλωσης και ΕΔΩ τις επόμενες εκδηλώσεις των Χριστουγέννων.