Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Αγιασμός- Πρώτο κουδούνι στα σχολεία της Μεταμόρφωσης.

Ο σημερινός αγιασμός και το πρώτο κουδούνι βρήκε όλα τα σχολεία του Δήμου Μεταμόρφωσης έτοιμα και καθαρά, ώστε να υποδεχθούν τους μαθητές, ενώ ήταν όλοι παρόντες: ο Δήμαρχος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, το σύνολο των αντιδημάρχων, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, το Προεδρείο του ΤοΣΠΠα, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων/κινήσεων και σχεδόν το σύνολο των δημοτικών συμβούλων.

 

Σημεία αναφοράς είναι το υπερσύγχρονο 2ο Λύκειο που παραδόθηκε προ λίγων ημερών, καθώς και τα υπό ενεργειακή αναβάθμιση 1ο Δημοτικό, 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Μεταμόρφωσης, όπου οι εργασίες προχωρούν με γρήγορο ρυθμό και σύντομα ολοκληρώνονται.

 

Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί -για μια ακόμη φορά- αρκετά σχολεία και να συνομιλήσει με μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, ενώ δέχθηκε θετικά σχόλια που τα έργα τα οποία είχε αναφέρει πέρυσι την ίδια ημέρα αυτή τη στιγμή γίνονται πραγματικότητα.

 

Ο κ. Σαραούδας από την πλευρά του τους ενημέρωσε ότι υπάρχει σχεδιασμός και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή, καθώς «έχουν ενταχθεί σε χρηματοδοτικά προγράμματα ακόμη περισσότερα σχολεία: τόσο η ριζική τους ανακαίνιση εσωτερικά, όσο και οι αύλειοι χώροι τους», προσθέτοντας ότι η Παιδεία αποτελεί βασική προτεραιότητα από τότε που ανέλαβε καθήκοντα και αυτό γίνεται σαφές τόσο από τα έργα όσο και από την χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών.

 

Στη συνέχεια ευχήθηκε σε όλους «καλή σχολική χρονιά» και «καλή πρόοδο», επαναλαμβάνοντας ότι η πόρτα του γραφείου του «παραμένει ανοιχτή σε κάθε ερώτημα, παρατήρηση ή ανησυχία».