Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Αγιασμός σε όλα τα σχολεία της Μεταμόρφωσης- Δήλωση του Δημάρχου, Στράτου Σαραούδα.

Ο σημερινός αγιασμός και το πρώτο κουδούνι βρήκε όλα τα σχολεία του Δήμου Μεταμόρφωσης έτοιμα και καθαρά, ενώ έχει ληφθεί κάθε προβλεπόμενο προληπτικό μέτρο.

 

Κάτι που διαπίστωσε και ο ίδιος ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, καθώς επισκέφθηκε σχεδόν το σύνολο των σχολείων και συνομίλησε με μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

 

Ο κ. Σαραούδας, σε δήλωσή του, ανέφερε ότι:

 

«Τα τελευταία δύο χρόνια, πολλές παρεμβάσεις και βήματα προόδου έχουν γίνει (όπως συντηρήσεις, νέα συστήματα ψύξης- θέρμανσης, νέοι υπολογιστές, έργα στα προαύλια και τα σχολικά γήπεδα).

 

Ωστόσο δεν μένουμε εδώ.

 

Στόχος μας είναι να ανακαινιστούν σταδιακά όλα τα σχολεία της πόλης μας, με τις επικείμενες ενεργειακές αναβαθμίσεις του 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικού, του 1ου Γυμνάσιου και του 1ου Λυκείου να έχουν ήδη ενταχθεί σε χρηματοδοτικά προγράμματα και να ανοίγουν το δρόμο. Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε την κατασκευή του 2ου Λυκείου, ενός υπερσύγχρονου σχολείου, που ολοκληρώνεται πολύ σύντομα. Και φυσικά το υπό διαμόρφωση σκεπαστό (με αερόστατο) γήπεδο εντός του 4ου Γυμνασίου

 

Καλή Πρόοδο σε όλες και όλους, ιδιαίτερα στα «πρωτάκια». Με προσοχή και ασφάλεια, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών. Και να θυμούνται ότι η πόρτα του γραφείου μου είναι πάντοτε ανοιχτή..»!