Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (ΣΜΑ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Δήλωση του Δημάρχου Μεταμόρφωσης, Στράτου Σαραούδα, για την ανάκληση της απόφασής του Δήμου Αμαρουσίου για εγκατάσταση Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στα διοικητικά όρια του Δήμου Μεταμόρφωσης:

 

"Μόλις ενημερώθηκα και ενημέρωσα το Δημοτικό Συμβούλιο ότι ο Δήμος Αμαρουσίου προχωρά σε ΑΝΑΚΛΗΣΗ της απόφασής του για εγκατάσταση Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στα διοικητικά όρια του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Μια μεγάλη επιτυχία η οποία οφείλεται στις έντονες προσπάθειες και πιέσεις της δημοτικής αρχής προς κάθε κατεύθυνση, όπως και τη συστράτευση όλων των πολιτών της Μεταμόρφωσης.

Ένα αγώνα δύσκολο, ο οποίος ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ.

Συγκεκριμένα:

Κατόπιν της πληροφόρησης της σχετικής απόφασης του Δήμου Αμαρουσίου και την ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΗ και ΑΜΕΣΗ αντίδραση της δημοτικής αρχής, η οποία προέβη σε όλες τις προβλεπόμενες εκ του νόμου διαδικασίες, μόλις πληροφορήθηκα ότι:

Λαμβάνοντας υπόψιν την απάντηση της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης της Νέας Ιωνίας, σε σχετικό ερώτημα του Δήμου Μεταμόρφωσης, ότι δεν επιτρέπεται ΣΜΑ και ότι δεν έχει κοινοποιηθεί κυρωμένη πράξη εφαρμογής.

Λαμβάνοντας υπόψιν το αίτημά μου ως Δήμαρχος Μεταμόρφωσης να ανακληθεί η μη νόμιμη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αμαρουσίου.

- ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ «ΕΛΙΝΤΑ» Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΜΑ.

και

- Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου μας ενημέρωσε εγγράφως ότι διαβιβάζει στην αρμόδια επιτροπή Οικονομικών το νέο της απόσυρσης, για τις απαραίτητες ενέργειες καθώς ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ πλέον μίσθωση".