Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση- Ενημέρωση για τα μέλη του δημοτικού κολυμβητηρίου.

                                                                                                                                                                                   

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ

 

Αγαπητά μέλη του Δημοτικού Κολυμβητηρίου στα πλαίσια της εύρυθμης λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε και να σας εφιστήσουμε την προσοχή για τα παρακάτω θέματα, τα οποία αφορούν την χρήση της κολυμβητικής δεξαμενής και των αποδυτηρίων καθώς και τις συνδρομές, όπως αυτά έχουν ορισθεί από την 107/2020  ΑΔΣ «Κανονισμός Λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων» (ΑΔΑ: Ψ6ΩΩΩΚΒ-Π86) και 217/2017 ΑΔΣ «Συνδρομές των μελών και αθλητικών σωματείων για την χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων» (ΑΔΑ: 7ΧΥΥΩΚΒ-8ΘΡ). Οι παραπάνω αποφάσεις, είναι αναρτημένες στο προφίλ σας, στην επιλογή «ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ» και κατά την εγγραφή σας, σας έχουν γνωστοποιηθεί. Για την χρήση των αθλητικών  εγκαταστάσεων, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αποδοχή τους κατά την διαδικασία της εγγραφής. Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί από την υπηρεσία, η μη τήρηση του κανονισμού λειτουργίας από κάποια μέλη του Δημοτικού κολυμβητηρίου.

 

ΧΡΗΣΗ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΏΝ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ

Μεταξύ των λοιπών υποχρεώσεων σας, σας υπενθυμίζουμε ότι:

 

 1. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ, ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΕΠΙΛΗΠΤΙΚΑ Η ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΝΟΣΟ Η ΙΩΣΗ. Εάν το πρόβλημα υγείας καταστεί εμφανές, ο υπεύθυνος υπάλληλος του κολυμβητήριου ενεργοποιεί την απαγόρευση χρήσης των εγκαταστάσεων, έως την αποκατάσταση του προβλήματος.

 

 1. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΤΟΥΖ ΧΩΡΙΣ ΜΑΓΙΟ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΧΑ(ΓΥΜΝΟΙ), ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.

 

 1. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ.

 

 1. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

 

 1. Απαγορεύεται η είσοδος στην πισίνα χωρίς πρώτα να έχει προηγηθεί ντουζ.

 

 1. Επίσης είναι απαραίτητη η χρήση της τουαλέτας πριν την είσοδο στην πισίνα. Αν κατά την διάρκεια της προπόνησης γίνει χρήση τουαλέτας επιβάλλεται να γίνει εκ νέου χρήση ντους πριν την επιστροφή στον χώρο των κολυμβητικών δεξαμενών για την συνέχιση της προπόνησης.

 

 1. Απαγορεύεται η χρήση αντηλιακού και κάθε είδους λιπαντικής ουσίας διότι καταστρέφουν την ποιότητα του νερού. Επίσης δεν επιτρέπεται η ηλιοθεραπεία στο κατάστρωμα του κολυμβητηρίου.

 

 1. Όλοι οι αθλούμενοι θα πρέπει να σέβονται την καθαριότητα στους χώρους υγιεινής (αποδυτήρια, ντουζ, τουαλέτες) και να διατηρούν τους χώρους καθαρούς.

 

 1. Η παραμονή στο χώρο των αποδυτήριων θα πρέπει να γίνεται βάσει των εκάστοτε οδηγιών για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και οι χρήστες θα πρέπει να αποχωρούν το συντομότερο δυνατό, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

 

ΚΥΡΩΣΕΙΣ – ΠΟΙΝΕΣ

1. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί χρήση αθλητικής εγκατάστασης κατά παράβαση των άρθρων του παρόντος κανονισμού, τότε, κατόπιν εισήγησης της αρμόδιας υπηρεσιακής μονάδας, δύναται να επιβληθεί έγγραφη επίπληξη με απόφαση Δημάρχου ή του/της αρμόδιου/αρμόδιας Αντιδημάρχου.

2. Σε περίπτωση υποτροπής της παράβασης, εντός χρονικού διαστήματος ενός έτους από την επιβολή της έγγραφης επίπληξης, τότε, κατόπιν εισήγησης της αρμόδιας υπηρεσιακής μονάδας, δύναται να επιβληθεί:

α. Αποκλεισμός, μέχρι 30 ημερολογιακών ημερών της χρήσης της συγκεκριμένης εγκατάστασης, με απόφαση Δημάρχου ή του αρμοδίου Αντιδημάρχου και χρηματικό ποσό.

β. Αποκλεισμός, μέχρι 60 ημερολογιακών ημερών της χρήσης όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου, με απόφαση του Δημάρχου και χρηματικό ποσό.

3. Σε περίπτωση νέας υποτροπής εντός χρονικού διαστήματος ενός έτους από την επιβολή της ποινής της περίπτωσης 2α ή 2β, τότε, κατόπιν εισήγησης της αρμόδιας υπηρεσιακής μονάδας, δύναται να επιβληθεί έως και για ένα (1) έτος απαγόρευση της χρήσης όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΜΕΛΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ

 

Σχετικά με την εξόφληση των συνδρομών των μελών του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, σας υπενθυμίζουμε ότι βάσει του κανονισμού λειτουργίας ισχύουν τα παρακάτω:

 1. Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ σε όλα τα προγράμματα του Δήμου Μεταμόρφωσης ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ. ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ,ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ.
 2. Εάν υπάρχει ΟΦΕΙΛΗ ΠΕΡΑ ΤΩΝ 2 ΜΗΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ στον χρήστη η χρήση της εγκατάστασης μέχρι την πλήρη αποπληρωμή του ποσού που οφείλεται.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, 03 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024 (τελευταία μέρα λειτουργίας του Δημοτικού κολυμβητηρίου για την τρέχουσα περίοδο) , ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΥΧΟΝ ΟΦΕΙΛΕΣ στην γραμματεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

 

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

 

Προς διευκόλυνση των μελών του Δημοτικού Κολυμβητηρίου για καλύτερη χρήση της εφαρμογής (DEMOS365) που χρησιμοποιείται για την εγγραφή και την γενική διαχείριση των αιτήσεων και των συνδρομών σας υπενθυμίζουμε τα παρακάτω:

 1. Οι αιτήσεις που υποβάλλονται είτε μηνιαίες είτε ημερήσιες, παραμένουν ενεργές έως ότου, το ίδιο το μέλος προβεί σε διακοπή μέσα από το προφίλ του στην εφαρμογή. Η διαδικασία της διακοπής γίνεται επιλέγοντας το εικονίδιο 🚫 το οποίο βρίσκεται στις ενεργές σας αιτήσεις, στην επιλογή «ΑΙΤΗΣΕΙΣ INTERNET».
 2. Δεν μπορείτε να έχετε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ημερήσια και μηνιαία συνδρομή.
 3. Η αίτηση ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ από την μέρα που εγκρίνεται από την Υπηρεσία και όχι από την πρώτη ημέρα που έρχεστε να κολυμπήσετε.

Παράδειγμα: Έστω ότι ένας μέλος κάνει αίτηση στις 05 Ιουλίου και η αίτηση εγκρίνεται στις 06 Ιουλίου. Ο μήνας συνδρομής ξεκινάει από τις 06 Ιουλίου έως τις 05 Αυγούστου.

 1. Βάσει του κανονισμού λειτουργίας η μηνιαία συνδρομή προπληρώνεται, και για χρήση του κολυμβητηρίου έστω κα μια φορά εντός του μήνα, οφείλεται να πληρώνετε ολόκληρη η μηνιαία συνδρομή.
 2. Τα δικαιολογητικά που λήγουν, μπορείτε να τα ανανεώσετε από το προφίλ σας, στην επιλογή «ΜΕΛΗ» στο εικονίδιο  με την ονομασία «ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ».
 3. Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο, ένα μέλος θα απουσιάσει αρκετό καιρό, μπορεί στο τέλος του μήνα συνδρομής του να προβεί σε διακοπή της αίτησης και όταν επιστρέψει να προβεί σε νέα αίτηση, η οποία θα ξεκινάει από την νέα ημερομηνία, με αποτέλεσμα να μην έχει χάσει τις μέρες που θα έχει απουσιάσει.

Παράδειγμα: Έστω ότι ένα μέλος έχει ενεργή μηνιαία αίτηση η οποία ξεκινάει από τις 10 Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 09 Ιουνίου. Το μέλος αυτό γνωρίζει ότι θα απουσιάσει τις επόμενες 15 μέρες, ήτοι από 10 Ιουνίου έως και 25 Ιουνίου. Μετά τις 25 Ιουνίου θα επιστρέψει στο κολυμβητήριο αλλά θα έχει ήδη χάσει τις μισές περίπου μέρες από την μηνιαία του συνδρομή. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να διακόψει την ενεργή του αίτηση και άμεσα να προβεί σε νέα αίτηση η οποία θα ξεκινάει από την ημέρα εκείνη, ήτοι από 25 Ιουνίου, και πλέον θα λήγει στις 24 Ιουλίου. Με τον τρόπο αυτό θα πληρώσει ολόκληρη την συνδρομή για έναν ολόκληρο μήνα και όχι για μισό.

Τα παραπάνω έχουν σκοπό την καλύτερη συνεργασία μεταξύ του Δήμου Μεταμόρφωσης και των μελών του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, έτσι ώστε να τηρούνται να μπορούν

Είμαστε στην διάθεσή σας, για τυχόν διευκρινίσεις.

 

Εκ της διευθύνσεως του Δημοτικού Κολυμβητήριου Μεταμόρφωσης