Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Από τις 8 Νοεμβρίου επισκεφθείτε ένα Κινητό Πράσινο Σημείο στην Μεταμόρφωση.

ΣτηρίΖουμε την Ανακύκλωση.

Προστατεύουμε το Περιβάλλον.

Προστατεύουμε την ίδια μας τη Ζωή.

Από τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου σας περιμένουμε στο Κινητό Πράσινο Σημείο του Δήμου Μεταμόρφωσης (δείτε το πρόγραμμα και τα σημεία στις φωτογραφίες).

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Ανακύκλωσης Πολιτών - THE GREEN CITY, το οποίο απευθύνεται σε περίπου 4 εκ. πολίτες στους 66 δήμους της Αττικής, αποτελεί μια πρωτοβουλία της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και του ΕΔΣΝΑ, στο οποίο συμμετέχουμε και εναποθέτουμε -σε κινητές μονάδες συγκέντρωσης υλικών ανακύκλωσης (γνωστές ως κινητά πράσινα σημεία) μέταλλα, πλαστικά, χαρτί, γυαλί, σύνθετη συσκευασία, απόβλητα ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού μικρού μεγέθους, βρώσιμα έλαια και λίπη.

Στο πρόγραμμα αυτό σε καθημερινή βάση 60 Κινητά Πράσινα Σημεία πραγματοποιούν δρομολόγια, σταθμεύουν και λειτουργούν σε κάθε Δήμο της Περιφέρειας Αττικής, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες να ανακυκλώνουν τα διαχωρισμένα υλικά πολλών κατηγοριών και να επιβραβεύονται.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορείτε να εγγραφείτε:

• Μέσω της mobile εφαρμογής The Green City, που είναι διαθέσιμη σε Google Play και App Store

• Στα Κινητά Πράσινα Σημεία, είτε μέσω της ειδικής touch οθόνης ή μέσω γραπτής αίτησης

• Μέσω της επίσημης σελίδας https://www.thegreencity.gr/

Από τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου ένα Κινητό Πράσινο Σημείο σας περιμένει σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης μας να ενημερωθείτε, να συμμετάσχετε και να επιβραβευτείτε.

Μπορείτε να βρείτε τα σημεία, τις ακριβείς ημερομηνίες και τις ώρες στο υλικό που ακολουθεί.