Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Αστείρευτο κέφι στη γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022, η καθιερωμένη γιορτή των ΚΑΠΗ του Δήμου Μεταμόρφωσης, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας των Ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία».

Σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με κέφι, πολύ χορό και με τη συμμετοχή πολλών μελών των ΚΑΠΗ, ο Δήμος τίμησε τους ηλικιωμένους και την προσφορά τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν συνεργάτες από την ΕΠΑΨΥ και το Ινστιτούτο Prolepsis «Πρόγραμμα Φιλία σε κάθε Ηλικία» με σκοπό την ενημέρωση των από κοινού δράσεων με το Δήμο για την καταπολέμηση της κοινωνικής απομόνωσης στην Τρίτη Ηλικία. Τα ΚΑΠΗ ως θεσμός στοχεύουν στην ενεργοποίηση του ρόλου των ηλικιωμένων έτσι ώστε να συμμετέχουν ενεργά στην κοινωνία ως ισότιμα μέλη της, και να απολαμβάνουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Την γιορτή τίμησαν με τη παρουσία τους ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Ευστράτιος Σαραούδας, η Αντιπερειφερειαρχής Βορείου Τομέα κα Λουκία Κεφαλογιάννη, Αντιδήμαρχοι, Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων και δημοτικοί σύμβουλοι.