Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Αθρόα η συμμετοχή στη δράση προληπτικού ελέγχου για το ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης στα πλαίσια άσκησης της προαγωγής της Δημόσιας Υγείας διοργάνωσε την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 σε συνεργασία με την «ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ», σημαντική δράση δωρεάν προληπτικού ελέγχου για το ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς πολλοί συμπολίτες μας προσήλθαν για να εξετασθούν, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας που ακολουθούνται με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Κύριος στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση γύρω από το ανεύρυσμα της κοιλιακής αορτής, την πρόληψη και την αντιμετώπισή του.

Αναλυτικά εξετάστηκαν 37 άτομα υπό την ιατρική επίβλεψη του κ. Λουσίδη Παναγιώτη καρδιολόγου και Αντιδημάρχου Προαγωγής & Προάσπισης της Δημόσιας Υγείας.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Προαγωγής & Προάσπισης της Δημόσιας Υγείας επισήμανε: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διοργανώσαμε στην πόλη μας τη δράση με την εξέταση του ανευρύσματος της κοιλιακής αορτής , ως συνέχεια πρωτοβουλιών που αφορούν στην υγεία και την πρόληψη.

Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που και αυτή η δράση προληπτικού ελέγχου, σημείωσε τέτοια επιτυχία, με τους συμπολίτες μας να έρχονται για να εξεταστούν, μια ανταπόκριση που μας δίνει δύναμη να κάνουμε ακόμη περισσότερες προληπτικές δράσεις στο μέλλον».

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την «ΈΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ» για την συνεργασία του.