Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Αυτοψία του Δημάρχου Μεταμόρφωσης και της Αντιπεριφερειάρχη Β. Τομέα Αττικής στα ρέματα της Μεταμόρφωσης.

Στα πλαίσια των καθαρισμών των ρεμάτων από την Περιφέρεια Αττικής για την ελαχιστοποίηση των συνεπειών από τα πλημμυρικά φαινόμενα, σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε από κοινού αυτοψία του Δημάρχου Μεταμόρφωσης, Στράτου Σαραούδα και της Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα, Λουκίας Κεφαλογιάννη, συνοδευόμενοι από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, Στέλιο Σαριδάκη.

 

Η κα Κεφαλογιάννη τόνισε στον Δήμαρχο την προτεραιότητα που έχει θέσει ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης ως προς την εντατικοποίηση των ενεργειών για την θωράκιση των περιοχών και την ασφάλεια της ζωής των πολιτών.

 

Αμφότεροι συμφώνησαν ότι «μόνο από κοντά αποκτάς πλήρη εικόνα μιας κατάστασης καθώς και των προβλημάτων», ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στο Δήμο μας Αντιπεριφερειάρχης περπάτησε σε όλα τα ρέματα.

 

Στη συνέχεια, ο κ. Σαραούδας με την κα Κεφαλογιάννη επισκέφθηκαν την περιοχή της Νέας Ζωής, όπου ο Δήμος διεκδικεί την τοποθέτηση ηχοπετασμάτων, ένα αίτημα για την ικανοποίηση του οποίου έχει προσωπικά παρέμβει ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.