Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Εκδηλώσεις

Δευτέρα 17/7 Θεατρική παράσταση "Έγκλημα στο Κατσικονήσι" με την Μαίρη Βιδάλη

Ένα σπουδαίο ψυχολογικό - ερωτικό θρίλερ το "Έγκλημα στο Κατσικονήσι" την ερχόμενη Δευτέρα 17/7, ώρα 20:30, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης (Λητούς & Κύμης).

Το «Έγκλημα στο Κατσικονήσι» του Ιταλού συγγραφέα Ούγκο Μπέτι, θεωρείται δικαίως ένα από τα κορυφαία κείμενα της ιταλικής δραματουργίας, που κερδίζει αμέσως το κοινό, με το θέμα, τους χαρακτήρες, τον γεμάτο ανατροπές τρόπο γραφής του.

Ένα αριστουργηματικό κοινωνικό, ψυχολογικό, αλλά και ερωτικό θρίλερ, που δίνει την ευκαιρία στους ηθοποιούς του να καταθέσουν πολύ καλές ερμηνείες.

Τρεις γυναίκες, η γυναίκα του καθηγητή που έχει πεθάνει, η κόρη τους και η αδελφή του, ζουν απομονωμένες στο Κατσικονήσι, απομονωμένες ερωτικά και συναισθηματικά ναρκωμένες, μέχρι που ένας άλλος άντρας εμφανίζεται  για να ταράξει την σχεδόν ακίνητη ζωή τους, να τους ξυπνήσει  ξεχασμένα συναισθήματα και να τις κάνει να αρχίσουν και πάλι να αισθάνονται. Με αυτή τη νέα συνθήκη ανοίγει και ο μεταξύ τους ανταγωνισμός, με τον επισκέπτη να αναδεικνύεται σε  πέτρα του σκανδάλου.

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια Μαίρη Βιδάλη, καταθέτει μια ακόμα ξεχωριστή ερμηνεία. Στο ρόλο της πότε αισθαντικής και αέρινης και πότε σκληρής και  δυναμικής αλλά ταυτόχρονα  ερωτικής χήρας ζωγραφίζει με δεξιοτεχνία τον χαρακτήρα προσθέτοντας μια ακόμα μεγάλη επιτυχία στην μακρά θεατρική της πορεία, μαζί με έναν εξαιρετικό θίασο διακεκριμένων ηθοποιών.

Συντελεστές :

  • Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Κυριακού
  • Σκηνικά: Ιωάννα Κατσιαβού
  • Φωτισμοί: Γιώργος Δανεσής
  • Επικοινωνία: Νταίζη Λεμπέση
  • Ερμηνείες: Μαίρη Βιδάλη, Μιχάλης Αλικάκος, Ρούλα Αντωνοπούλου, Βάνα Βάσιου, Σάββας Σουρμελίδης (φωνή). Τραγούδια της Καλαβρίας αποδίδει η Ρούλα Αντωνοπούλου

  
 

Η παράσταση υλοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής.
Είσοδος Ελεύθερη
Μην το χάσετε!!!