Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ "Τα στολίδια των Χριστουγέννων και η πόλη μας"

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης – Τμήμα Πολιτισμού διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα ‘’Τα στολίδια των Χριστουγέννων και η Πόλη μας’’. Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας (αυτονόητο πως για ανήλικους χρειάζεται η γονική συναίνεση) αποστέλλοντας την φωτογραφία τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση : politismos@metamorfossi.gr, σε μορφή JPEG, από 23/12/2020 έως και 3/1/2021.

Στη συνέχεια στις 4/1/2020 οι φωτογραφίες (εφόσον πληρούν το θέμα και το πνεύμα των Ημερών) θα αναρτηθούν στη σελίδα του Δήμου Μεταμόρφωσης στο Facebook, όπου μπορείτε, κάνοντας like, να επιλέξετε τις φωτογραφίες που επιθυμείτε. Η “ψηφοφορία” θα έχει διάρκεια από τις 4/1/2020 έως και τις 17/1/2020.

Η λήψη που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες προτιμήσεις, θα κερδίσει μία φωτογραφική μηχανή και οι δέκα (10) επικρατέστερες φωτογραφίες, πέραν του αναμνηστικού τιμητικού διπλώματος που θα κερδίσουν, θα τυπωθούν (θα ζητηθεί φωτογραφικό αρχείο για εκτύπωση) και θα διακοσμήσουν δημοτικά κτίρια.

Η θεματολογία της κάθε φωτογραφίας πρέπει να περιέχει οπωσδήποτε στοιχεία χριστουγεννιάτικου στολισμού σε εξωτερικό χώρο, π.χ. το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Πόλης μας ή μία πλατεία, μεμονωμένα μοτίβα χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, ενώ μπορεί να συμπεριλαμβάνει και πρόσωπα με την σχετική έγγραφη άδεια τους για δημοσίευση, στην δε περίπτωση που υπάρχουν παιδιά σε αυτήν θα πρέπει να υπάρχει εγγράφως με ανάλογο κείμενο η σχετική άδεια δημοσίευσης από τους γονείς ή τους νόμιμους κηδεμόνες.

Απαραίτητη προϋπόθεση η Χριστουγεννιάτικη διάθεση στους φακούς μας και το πνεύμα των Χριστουγέννων στις καρδιές μας. Το πνεύμα της αγάπης, της χαράς, της αλληλεγγύης και της κατάνυξης.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 210 2844048, (Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Μεταμόρφωσης) και ώρες 9.00 -14.30.
Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία για όλους.