Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Δήλωση συμμετοχής για τρία νέα τμήματα Δια Βίου Μάθησης.

Τρία (3) νέα τμήματα βρίσκονται υπό διαμόρφωση από τo Κέντρο δια Βίου Μάθησης για Ενηλίκους από το Υπουργείο Παιδείας και την Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού:

 

1 ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ, ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΚΛΠ)

2 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

Τα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου του/της υποψηφίου/ίας.

Τα προσφερόμενα προγράμματα θα υλοποιούνται απογευματινές ώρες σε επιλεγμένες σχολικές μονάδες του Δήμου. Τα τμήματα καταρτίζονται με βάση τον αριθμό των αιτήσεων, που έχουν υποβληθεί για κάθε πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης. Οι αιτήσεις που έχουν ήδη υποβληθεί συνεχίζουν και ισχύουν.

 

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να απευθύνονται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Μεταμόρφωσης, στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλ. Επικοινωνίας: 2132012992 και 2132012997 Ταχ. Διεύθυνση: Κορίνθου 21, Μεταμόρφωση Email: paideia@metamorfossi.gr Υπεύθυνη Προγράμματος: Ευτυχία Παπαθωμοπούλου, Προϊσταμένη Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού 

 

Δείτε την πρόσκληση ενδιαφέροντος, πατώντας ΕΔΩ.

 

Μπορείτε να βρείτε τις αιτήσεις, πατώντας ΕΔΩ.