Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Δωρεάν Ενημέρωση- Πρόληψη- Εξέταση για τον HIV και τις Ηπατίτιδες B & C (Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, Πλατεία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος).

Η PRAKSIS στο πλαίσιο των προγραμμάτων της για τη Δημόσια Υγεία ξεκινά έναν κύκλο παρεμβάσεων σε συνεργασία με τον Δήμο Μεταμόρφωσης, μέσω της Κινητής Μονάδας με σκοπό το τρίπτυχο ενημέρωση - πρόληψη - εξέταση για τον HIV και τις Ηπατίτιδες B & C.

 

Η δράση υλοποιείται με την καθοδήγηση εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού (Γιατρούς, Ψυχολόγους, Κοινωνικούς Επιστήμονες).

 

Η εξέταση πραγματοποιείται ανώνυμα και εμπιστευτικά, χωρίς ραντεβού, και με άμεσο  αποτέλεσμα και απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους χωρίς διακρίσεις.

 

Παράλληλα έχει παραχθεί ενημερωτικό υλικό που δίνει την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους/ες για γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση γύρω από τον HIV και τις Ηπατίτιδες B & C.

 

H Κινητή Μονάδα της PRAKSIS θα βρίσκεται την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου από τις 11:00 - 14:00, στην Πλατεία του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, απέναντι από το Δημαρχείο της πόλης (Ι.ΡΑΛΛΗ).

 

Σημειώνεται ότι σε όλη τη διαδικασία διεξαγωγής του test, έχουν ληφθεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας για την πανδημία Covid –19.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

 

https://praksis.gr/

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας με το Τμήμα Προάσπισης της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Μεταμόρφωσης: 2132012989.