Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος για ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής (30/6, 09:00-14:00)

Το Τμήμα Προαγωγής και Προάσπισης της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Μεταμόρφωσης διοργανώνει την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023, δράση δωρεάν προληπτικού ελέγχου για το ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής, σε συνεργασία με την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΙΦΗΜ.

Κύριος στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση γύρω από το ανεύρυσμα της κοιλιακής αορτής, την πρόληψη και την αντιμετώπισή του.

Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ» ΕΝΙΑΊΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΙΦΗΜ, Αγνώστων Ηρώων 118, 2ος όροφος Νέα Ιωνία, την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 και ώρα 9:00 πμ έως τις 14.00 υπό την ιατρική επίβλεψη του κ. Λουσίδη Παναγιώτη, Ειδικού Καρδιολόγου, Δόκτωρ Πανεπιστημίου PAVIA,Τ. Διευθυντή Καρδιολογικής Κλινικής ΓΟΝΚ, "Άγιοι Ανάργυροι" και Αντιδημάρχου Προαγωγής & Προάσπισης Δημόσιας Υγείας Δήμου Μεταμόρφωσης. Η προληπτική εξέταση θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση του φορητού υπερηχογράφου του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Η δράση αφορά άτομα ηλικίας 50 ετών και άνω, ανεξαρτήτου φύλου, που ενδιαφέρονται για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις.

Τηλ. για ραντεβού με σειρά προτεραιότητας 2130337798