Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Δωροεπιταγές από μαθητικές κοινωνικές επιχειρήσεις του 2ου Λυκείου Μεταμόρφωσης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Στα πλαίσια της συμμετοχής του 2ου Γενικού Λυκείου Μεταμόρφωσης στο πρόγραμμα “Εικονική Μαθητική Επιχείρηση”, οι μαθητές και οι μαθήτριες της παιδαγωγικής ομάδας του περιβαλλοντικού προγράμματος του σχολείου, εμπνεύστηκαν από το κίνημα για την προστασία των μελισσών, ίδρυσαν και λειτούργησαν μαθητικές κοινωνικές επιχειρήσεις με τις επωνυμίες “Beesness” και “BEE’S POWER”, και προσπάθησαν να συμβάλλουν σ’ αυτή την προσπάθεια, ασχολούμενα με την αστική μελισσοκομία και την φύτευση μελισσοκομικών φυτών στο αστικό περιβάλλον.

 

α μέλη της “BEE’S POWER”: Λαμπρινή Αμοργιανιώτη, Δέσποινα Ανδρή, Βίκυ Αποστολίδου, Κωνσταντίνα Αχριάνη, Εύη Βασιλείου, Στέλλα Βασιλείου-Καραγιάννη, Παναγιώτα Γεωργοπούλου, Ιωάννα Γκαλιμάνα, Μαρία Δημουλά, Στέλλα Δήμτσα, Βασιλική Κουζανίδη.

 

Τα κέρδη της διατέθηκαν στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας.

 

Τα μέλη της Beesness: Βασιλική-Ζωή Βασιλείου, Μαρία-Νεκταρία Θεοδώρου, Κατερίνα Μαυρουδάκη, Ειρήνη Πετράκη, Νίκος Ρουσινός, Αλέξανδρος Σολωμός, Ανδρέας-Παναγιώτης Τσαπνίδης, Μαρία Τούρζα, Γιώργος Χαλοφτίδης.

 

Τα κέρδη της διατέθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μεταμόρφωσης, ως δωροεπιταγές τις οποίες ενίσχυσε η επιχείρηση "Σκλαβενίτης".

 

Καθηγήτριες:

Ειρήνη Καϊμακάμη

Ελένη Κοκκινοπούλου

Μαρία Κατάρα