Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Δράση Πρόληψης για HIV και Ηπατίτιδες B και C.

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση συνδημοτών μας, ολοκληρώθηκε σήμερα, στην πλατεία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, η δράση δωρεάν Ενημέρωσης- Πρόληψης- Εξέτασης για τον HIV και τις Ηπατίτιδες B & C.

Η PRAKSIS στα πλαίσια των προγραμμάτων της για τη Δημόσια Υγεία ξεκίνησε έναν κύκλο παρεμβάσεων σε συνεργασία με τον Δήμο Μεταμόρφωσης, μέσω της Κινητής Μονάδας με σκοπό το τρίπτυχο ενημέρωση - πρόληψη - εξέταση για τον HIV και τις Ηπατίτιδες B & C.

Η δράση υλοποιήθηκε με την καθοδήγηση εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού (Γιατρούς, Ψυχολόγους, Κοινωνικούς Επιστήμονες).

Η εξέταση πραγματοποιήθηκε ανώνυμα και εμπιστευτικά, χωρίς ραντεβού, και με άμεσο αποτέλεσμα και απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους χωρίς διακρίσεις.

Παράλληλα μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό που δίνει την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους/ες για γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση γύρω από τον HIV και τις Ηπατίτιδες B & C.

Σημειώνεται ότι σε όλη τη διαδικασία διεξαγωγής του test, ελήφθησαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας για την πανδημία Covid –19.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://praksis.gr/

Τηλέφωνο επικοινωνίας με το Τμήμα Προάσπισης της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Μεταμόρφωσης: 2132012989.