Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Εκδήλωση-αφιέρωμα της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισιάς και του Δήμου Μεταμόρφωσης για τον Ιωάννη Καποδίστρια.

Μία μοναδική βραδιά έζησαν χθες το βράδυ όσοι βρέθηκαν στα Προπύλαια του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος για τη εκδήλωση-αφιέρωμα «Ιωάννης Καποδίστριας, Ο Κυβερνήτης, ο Διπλωμάτης. Η προσφορά του στην Ευρώπη, στην Επανάσταση και στο Ελληνικό Κράτος».

 

Μια εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος και του Δήμου Μεταμόρφωσης, στην οποία κεντρικός ομιλητής ήταν ο πολιτικός επιστήμονας και ιστορικός-συγγραφέας Κωνσταντίνος Κωνσταντάρας, που πλαισιώθηκε καλλιτεχνικά από την Χορωδία και Ορχήστρα «Άδοντες και Ψάλλοντες» υπό τη διδασκαλία-διεύθυνση του Πρωτοπρ. Σωτήριου Αλεβιζάκη και χορευτικά τμήματα του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φυλής «Η Πάρνηθα» και του Συλλόγου Ηπειρωτών Μεταμόρφωσης «Ο Πύρρος».

 

Στην εκδήλωση παρέστησαν πέραν του Δημάρχου Μεταμόρφωσης, Στράτου Σαραούδα, η βουλευτής Αναστασία/Αικατερίνη Αλεξοπούλου, η Αντιπεριφερειάρχης του Βορείου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Γιάννης Κεχρής, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Χριστίνα Αντωνοπούλου, εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων και δημοτικοί σύμβουλοι της Μεταμόρφωσης.

 

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος εκπροσωπήθηκε από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Πεύκης και Μεταμόρφωσης Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Ευστράτιο Δελατόλα.