Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας (11-3).

Μια μοναδική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης στην εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας.

 

Εκεί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν μέσα ξεχωριστές ομιλίες με ιστορίες γυναικών και τους αγώνες αναγνώρισης της ισότητας και των δικαιωμάτων τους, αλλά και να απολαύσουν μουσικά διαλείμματα από το Γυναικείο Κουαρτέτο Εγχόρδων του Δήμου. Μουσικά κομμάτια προσεκτικά διαλεγμένα από το Τμήμα Πολιτισμού.

 

Ενώ συγκίνησή μας κατέλαβε όλους κατά την βράβευση εκ μέρους του Δημάρχου, της Arzoo Fatima, κατοίκου Μεταμόρφωσης, η οποία ήρθε πριν επτά χρόνια στην Ελλάδα από το Πακιστάν και κατάφερε να εγκλιματιστεί πλήρως και να εξελίσσεται διαρκώς, στηρίζοντας μάλιστα τη μητέρα και τα ανήλικα αδέρφια της. Μια ξεχωριστή κοπέλα, η οποία μας εντυπωσίασε με την ωριμότητα και την ταπεινοφροσύνη της.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιπεριφερειάρχες Βορείου Τομέα και Υγείας, Λουκία Κεφαλογιάννη και Γιάννης Κεχρής αντίστοιχα, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεταμόρφωσης, Δήμητρα Σκοπελίτη, η οικοδέσποινα της βραδιάς και Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Χριστίνα Αντωνοπούλου, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Χαρίκλεια Νικολοπούλου, η εκπρόσωπος-μέλος της ΚΕ και του Τομέα Ισότητας του ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ, Στέλλα Μπίνα, καθώς και η Επικεφαλής Γραφείο Ισότητας Ένωσης Περιφερειών, Φωτεινή Βρύνα. Το ΚΚΕ εκπροσωπήθηκε από την Χαρίκλεια Τσαρδάκη, ενώ παρών ήταν ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιώργος Χρονόπουλος και η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, Νικολέττα Πατέλη.