Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Δελτία Τύπου

Εκδήλωση για την Τρίτη Ηλικία.

Μεγάλη ανταπόκριση είχε η εκδήλωση επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας για την Τρίτη Ηλικία, η οποία οργανώθηκε από την Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Μεταμόρφωσης και πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο.

Η εκδήλωση περιέλαβε την προβολή αποσπασμάτων εμβληματικών ελληνικών ταινιών και εν συνεχεία της ταινίας "Κουαρτέτο", η οποία αποτελεί παράδειγμα της ικανότητας αλλά και προσφοράς της επονομαζόμενης τρίτης ηλικίας. Μετά την προβολή της ταινίας ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι.

Σε αυτή παρέστησαν ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, ο πρώην Δήμαρχος, κ. Μιλτιάδης Καρπέτας, οι Αντιδήμαρχοι (α) Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Τεχνικών Έργων, (β) Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού και (γ) Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, κ. Δημήτρης Τσίκνας, κ. Γιάννης Μπάλτας και κ. Παναγιώτης Λουσίδης αντίστοιχα, καθώς και ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση, κ. Βασίλης Καραβάκος.

Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης σε δήλωσή του τόνισε ότι "Σήμερα δεν τιμούμε απλώς την Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία. Τιμούμε τους ανθρώπους. Τιμούμε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας. Και επιζητούμε την ενεργή τους συμμετοχή στην καθημερινότητα της Μεταμόρφωσης. Τους θέλουμε δίπλα μας και είμαστε δίπλα τους".