Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Εκδήλωση για την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας (Σάββατο 11/3, 19:30)

Το Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Μεταμόρφωσης, τιμώντας την ημέρα της γυναίκας και τον ιδιαίτερο συμβολισμό της, διοργανώνει το προσεχές Σάββατο 11/3/2023 και ώρα 19:30 στο Συνεδριακό Κέντρο (Λητούς & Κύμης), μια πολυεπίπεδη εκδήλωση με τίτλο "Αγκαλιά Γένους Θηλυκού".

  • Θα πραγματοποιηθεί συναυλία με το γυναικείο κουαρτέτο εγχόρδων "QUADRIVIUM" προσαρμοσμένη στις συνθήκες της επικαιρότητας.
  • Θα υπάρχουν αναφορές στην ιστορία της ημέρας, ενημερωτικές δράσεις, από αρμόδιους φορείς (Alma Zois - Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία - Ενιαίο Παράρτημα ΝΙΦΗΜ) για θέματα πρόληψης, υγείας και ισότητας.
  • Το Δημιουργικό Εργαστήρι του Δήμου Μεταμόρφωσης Αττικής θα παρουσιάσει δημιουργίες εμπνευσμένες από τη θεματολογία της ημέρας, ενώ για όλες τις κυρίες που θα παραβρεθούν θα υπάρχουν μικρές, "συμβολικές" εκπλήξεις!

Η εκδήλωση, πραγματοποιείται από την Αντιδημαρχία Παιδείας Πολιτισμού & Αθλητισμού (Τμήμα Πολιτισμού) σε συνεργασία με τις Αντιδημαρχίες Κοινωνικής Πολιτικής, Προάσπισης & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας και την στήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς!