Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Ενημερωτική δράση για τον ρόλο της οικογένειας στην Πρόληψη των Εξαρτήσεων.

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022 στο 2ο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης (Παναθηναίων και Ηλείας) το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Σχολείων του Δήμου Μεταμόρφωσης διοργανώνουν δίωρη ενημερωτική εισήγηση με θέμα: «Ο ρόλος της Οικογένειας στην Πρόληψη των Εξαρτήσεων» ανοιχτή σε γονείς και κηδεμόνες μαθητών των σχολείων της περιοχής μας.

Ο ρόλος της οικογένειας στην πρόληψη των εξαρτήσεων και στην προαγωγή της ψυχικής υγείας των παιδιών και εφήβων είναι καθοριστικός, καθώς η οικογένεια μπορεί να λειτουργήσει ως ένας πολύ ισχυρός προστατευτικός παράγοντας όσον αφορά στην Πρόληψη.

Στα πλαίσια αυτά προσκλήθηκε η εξειδικευμένη Μονάδα του Τομέα Πρόληψης του ΚΕΘΕΑ να παρουσιάσει ενημερωτική ομιλία πάνω στο θέμα αυτό.

Εισηγήτρια της ομιλίας είναι η κα Ελευθερία Αλαμπάνου, Κοινωνιολόγος, MSc στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας, Επιστημονικά Υπεύθυνη της Μονάδας Πρόληψης ΙΚΑΡΟΣ - ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΕΘΕΑ.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 17.00 το απόγευμα.

Για δηλώσεις συμμετοχών επικοινωνήστε στα: 213 2012988, Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, ώρες 9.00 -15.00 έως και την Δευτέρα 21/3 (email: koinonikes.domes@metamorfossi.gr).

 

Δείτε και το κείμενο της πρόσκλησης, πατώντας ΕΔΩ.