Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Εκδηλώσεις

Εντυπωσίασαν Αρμενόπουλος και Βόσσου (φωτογραφικό υλικό)

Μία συναυλία με εξαιρετικά δυνατές στιγμές και ορισμένες συγκλονιστικές ερμηνείες είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι δημότες μας εχθές το βράδυ 6/9 στο Θεατράκι Αττικής Οδού, στην 6η κατά σειρά συναυλία του προγράμματος του Τμήμα  Πολιτισμού Δήμου Μεταμόρφωσης "Μεταμόρφωση μια Μουσική Παρέα στην Πλατεία".

Ο Κώστας Αρμενόπουλος και οι συνεργάτες του έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό χαρίζοντας στο κοινό της αγαπημένης μας πόλης ένα "δυνατό" βράδυ ερμηνεύοντας καλαίσθητα και με προσεγμένο μουσικό ύφος επιτυχίες από το έντεχνο και το ροκ ελληνικό ρεπερτόριο μαζί με τους Νατάσα Γιαννάκου και Μιχάλη Κανίνη αφήνοντας συνολικά άριστες εντυπώσεις.

Τη βραδιά "απογείωσε" η έκτακτη, φιλική εμφάνιση της σπουδαίας και αγαπημένης ερμηνεύτριας Σοφίας Βόσσου που ξεδίπλωσε την τέχνη της απλόχερα προσφέροντας μας ορισμένες συγκλονιστικές ερμηνείες σε τραγούδια σταθμούς του ρεπερτορίου της ενώ εξαιρετικά θετικά σχολιάστηκε από όλους ο ζεστός, ειλικρινής και εξαιρετικά ανθρώπινος τρόπος επικοινωνίας της.

Ιδιαίτερα συγκινητικό το γεγονός πως η συναυλία μεταφραζόταν επί τόπου στην νοηματική από τον κ. Βαγγέλη Μιστιλόγλου, μία κίνηση με ισχυρό συμβολισμό και κάτι που συνέβαινε για πρώτη φορά στην πόλη μας και δημιούργησε επιπλέον θετική αίσθηση.

Στον περιβάλλοντα χώρο το κοινό είχε τη δυνατότητα να θαυμάσει τα έργα των μαθητών του Δημιουργικού Εργαστηρίου του Δήμου που λειτουργεί υπό τη διδακτική επίβλεψη της κας Βαρβάρας Κλάδη.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος της πόλης κ. Ευστράτιος Σαραούδας τονίζοντας την επιτυχία των προγραμμάτων της Θερινής Καλλιτεχνικής Περιόδου, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Δήμητρα Σκοπελίτη, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννης Μπάλτας, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι δημοτικών και περιφερειακών παρατάξεων, συλλόγων της πόλης και πλήθος κόσμου που με το τέλος της εκδήλωσης έσπευσε να εκφράσει τον ενθουσιασμό του προς τους καλλιτέχνες της βραδιάς ενώ αναφέρονταν με κολακευτικά σχόλια συνολικά για τον καλλιτεχνικό προγραμματισμό και το επίπεδο ερμηνείας των εκδηλώσεων της Θερινής Καλλιτεχνικής Περιόδου!

Αγαπητές/οι φίλες/οι από όλους όσοι συμπράττουν καλλιτεχνικά, εργάζονται – συνεργάζονται για την υλοποίηση των προγραμμάτων ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς για τον τρόπο που στηρίζετε τις δράσεις καθώς και για τα ευγενικά και εξόχως τιμητικά σχόλια σας.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό.