Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Επαναλειτουργούν τα καλλιτεχνικά εργαστήρια της Κοινωφελούς Επιχείρησης και οι χορωδίες του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Επαναλειτουργούν τα ΔΩΡΕΑΝ καλλιτεχνικά εργαστήρια της Κοινωφελούς Επιχείρησης και οι χορωδίες του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Άλλωστε είναι προτεραιότητα να ενισχύσουμε τους δεσμούς της κοινωνίας με τον Πολιτισμό και τις Τέχνες μέσα από την δημιουργικότητα, συλλογικότητα και τόνωση αισιοδοξίας και χαράς, παρά τις δυσκολίες της πανδημίας!

Ξεκινάμε για αρχή με τις Χορωδίες μας ((με το Τμήμα Πολιτισμού και την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης) και το Δημιουργικό Εργαστήρι.

- Οι χορωδίες μας: Υπάρχουν τρία (3) χορωδιακά τμήματα (Μικτή Χορωδία, Τρίτης Ηλικίας και Παίδων) με μαέστρο τον κ. Γιάννη Βρυζάκη.

Η  πρώτη μας γνωριμία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4/11,ώρα 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 6ου Δημοτικού (Πάρνηθος 20).

- Το δημιουργικό εργαστήρι περιλαμβάνει (εφαρμοσμένες τεχνικές διακόσμησης, κόσμημα, μπατίκ) με την κ. Βαρβάρα Κλάδη.

Η εγγραφή θα γίνει την Πέμπτη 4/11,ώρα 17:30 στο κτίριο Μόδα (Μιαούλη 6).

Η διεξαγωγή των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί με τον ασφαλέστερο τρόπο, ακολουθώντας τις προβλεπόμενες εκ του νόμου προληπτικές οδηγίες.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες και διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210-2845008 (Κοινωφελής Επιχείρηση).

Για τις χορωδίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 2132012997 και -996 (Τμήμα Πολιτισμού).