Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Επίσκεψη εργασίας στον Κηφισό ποταμό από τους Δημάρχους Μεταμόρφωσης, Αχαρνών και την Αντιπεριφερειάρχη Β. Τομέα Αττικής.

Επίσκεψη εργασίας στον Κηφισό ποταμό και συγκεκριμένα στα διοικητικά όρια των Δήμων Μεταμόρφωσης και Αχαρνών, πραγματοποίησαν σήμερα ο δύο Δήμαρχοι κ. Στράτος Σαραούδας και κ. Σπύρος Βρεττός αντίστοιχα, συνοδευόμενοι από την Αντιπεριφερειάρχη του Βορείου Τομέα Αττικής, κ. Λουκία Κεφαλογιάννη, τον εντεταλμένο σύμβουλο της Περιφέρειας σε θέματα χωρικού σχεδιασμού και τεχνικών έργων, κ. Θανάση Κατσιγιάννη, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, κ. Στέλιο Σαριδάκη, τον Πρόεδρο του τοπικού Συλλόγου «Μποφίλια», κ. Θανάση Αλωνιστιώτη και το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου, κ. Σπύρο Μουρμούρη.

 

Κατά τη διάρκειά της ενημερώθηκαν από τον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης και τον Πρόεδρο του Συλλόγου για τα προβλήματα της περιοχής, καθώς και πιθανή παραβατικότητα όσον αφορά στον ποταμό, τις κατά καιρούς καθιζήσεις λόγω των βροχοπτώσεων και φυσικά την ανάπτυξη και αξιοποίηση του Κηφισού.

 

Στη σύσκεψη που ακολούθησε αποφασίστηκε να εξεταστούν και να διαπιστωθούν οι πιθανές παρανομίες στον ποταμό (πχ τα αίτια της κατά καιρούς μόλυνσης των υδάτων του), ενώ τον χώρο θα επισκεφθούν άμεσα μελετητές της Περιφέρειας Αττικής για την προστασία και ανάδειξή του.

 

Μετά το πέρας της σύσκεψης για τον Κηφισό ποταμό, ο Στράτος Σαραούδας δεν παρέλειψε να επισκεφθεί με τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Αττικής τον μοναδικό κόμβο με τον οποίο επικοινωνεί η Μποφίλια με την υπόλοιπη Μεταμόρφωση, ώστε να δουν από κοντά την αυξημένη κίνηση στον δρόμο και την αναγκαιότητα να λυθεί με μια κυκλοφοριακή και πολεοδομική μελέτη.