Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Δήμου Μεταμόρφωσης

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στις 18:30 το απόγευμα, σας περιμένουμε όλες και όλους στο Σκεπαστό της Αττικής Οδού για την χριστουγεννιάτικη συναυλία και τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Μεταμόρφωσης.

Μια συναυλία στην οποία συμμετέχουν τα μουσικά σύνολα του Δήμου Μεταμόρφωσης, σχολεία και Πολιτιστικοί Σύλλογοι της πόλης μας και το Αριάδνειο Ωδείο.

Την ίδια ημέρα, στο Σκεπαστό, ανοίγει τις πόρτες του και το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, όπου σας περιμένουν καθημερινά (11 το πρωί με 8 το βράδυ), έως και τις αρχές του επόμενου έτους, σπιτάκια δραστηριοτήτων, Εργαστήρια Χριστουγεννιάτικων Κατασκευών, ένα όμορφο ηλεκτροκίνητο τρενάκι και ένα συνθετικό παγοδρόμιο, φουσκωτά κάστρα και φουσκωτά αναρρίχησης, καθώς και δεκάδες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Ένα χωριό στελεχωμένο από τον Άι Βασίλη και τους βοηθούς, του, τα ξωτικά, τους ζογκλέρ και τους ξυλοπόδαρους, όπου δεν θα λείπουν τα κεράσματα και οι εκπλήξεις.

Να μη λείψει λοιπόν κανείς!!!

Σημείωση:

Πέραν των καθιερωμένων δραστηριοτήτων του χωριού, υπάρχει και ένα πρόσθετο πρόγραμμα το οποίο επισυνάπτεται, ενώ θα ανακοινωθούν και άλλες εκδηλώσεις.