Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Ημέρα καριέρας στη Γαλάζια Οικονομία (27/4, 10:00-18:00)

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 30η "Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ Γαλάζια Οικονομία", το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ, Πύλη Ε2, Ακτή Βασιλειάδη, Δραπετσώνα, 18648 Πειραιάς, από τις 10:00 έως τις 18:00.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν 70 επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό για περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.

Όσοι αναζητούν εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να:

  • Συνομιλήσουν απευθείας, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, με στελέχη επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό,
  • Διερευνήσουν ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης σε διαφορετικούς τομείς που τους ενδιαφέρουν,
  • Ενημερωθούν για το εύρος των διαθέσιμων θέσεων εργασίας και τις ειδικότητες που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση από τις επιχειρήσεις,
  • Συναντηθούν με εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους και στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) και να ενημερωθούν για τις δράσεις και υπηρεσίες της ΔΥΠΑ.

Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, οι οποίες υλοποιούνται με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Οι συναντήσεις με στελέχη των εταιρειών θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες που αναζητούν εργασία και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-epaggelmata-thalassas-2024%20


Η προεγγραφή είναι προαιρετική και αφορά στην επιλογή ώρας προσέλευσης (timeslot) για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Σε περίπτωση μη προεγγραφής ή συμπλήρωσης του ορίου προεγγραφών, είναι δυνατή και η επιτόπια εγγραφή σας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις και τις ειδικότητες που αναζητούν μπορείτε να δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.dypa.gov.gr/30i-hmera-karieras-dypa-peiraias-27-aprilioy-2024

Η λίστα των συμμετεχουσών επιχειρήσεων και των προσφερόμενων θέσεων εργασίας επικαιροποιείται και εμπλουτίζεται καθημερινά.