Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Κάλεσμα σε καλλιτέχνες για το πρόγραμμα "ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ"

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης προγραμματίζει σειρά συναυλιών σε περιφερειακές πλατείες της πόλης στο πλαίσιο του πετυχημένου θερινού προγράμματος "ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ", ένα πρόγραμμα που δημιουργήθηκε από ανάγκη κατά την περίοδο της πανδημίας, αγκαλιάστηκε από την πόλη, αφού έδωσε βήμα σε πολλούς καλλιτέχνες, νέους αλλά και λιγότερο νέους, πέτυχε, έγινε θεσμός και φέτος θα πραγματοποιηθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Ο σχεδιασμός αφορά, όπως και τα προηγούμενα καλοκαίρια, μικρές χρονικά, ακουστικού χαρακτήρα (αισθητικής unplugged) συναυλίες και ανάλογης ηχητικής και φωτιστικής κάλυψης και αφορά το χρονικό διάστημα από τέλη Ιούνιου έως τον Σεπτέμβριο του 2023. Αυτονόητο πως θα επιλεγούν χώροι που να τηρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και θα μπορεί να λειτουργήσει η αισθητική κατεύθυνση του προγράμματος.

Όσες/οι καλλιτέχνιδες/ες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν καλούνται να καταθέσουν πρόταση, ανάλογης αισθητικής, έως και την 2η Ιουνίου 2023 στο Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Μεταμόρφωσης (email: politismos@metamorfossi.gr), μαζί με περιγραφή και μικρό δείγμα της δουλειάς τους (βίντεο, ηχητικό ή link αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα).

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο 213 2012997, ώρες 9:00 -14:00.

Αναμένουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον το υλικό σας!