Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Κάλεσμα σε μουσικούς για συμμετοχή στη δράση "Μια μουσική παρέα στην πλατεία".

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ, SOLO ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ DUETTI  TRIO ή QUARTETTI( έως 4 μέλη) ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ‘’ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ’’.

 

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης Αττικής (Τμήμα Πολιτισμού) προγραμματίζει σειρά συναυλιών σε περιφερειακές πλατείες της πόλης στα πλαίσια του πετυχημένου θερινού προγράμματος ‘’ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ’’.

Ο σχεδιασμός αφορά, όπως και τα προηγούμενα καλοκαίρια, μικρές χρονικά, ακουστικού χαρακτήρα (αισθητικής unplugged) συναυλίες και ανάλογης ηχητικής και φωτιστικής κάλυψης και αφορά το χρονικό διάστημα από τέλη Ιούνιου έως τον Σεπτέμβριο του 2022. Αυτονόητο πως θα τηρηθούν όλοι υγειονομικοί κανονισμοί και θα επιλεγούν χώροι που να τηρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.

Όσες/οι καλλιτέχνιδες/ες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν καλούνται να καταθέσουν πρόταση, ανάλογης αισθητικής κατεύθυνσης, έως και την 1η Ιουνίου 2022 στο Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Μεταμόρφωσης (email: politismos@metamorfossi.gr), μαζί με περιγραφή και μικρό δείγμα της δουλειάς τους (βίντεο, ηχητικό ή link αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα).

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο 213 2012997, ώρες 9.00 -14.00.

Αναμένουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον το υλικό σας!