Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Καθήλωσαν με την ερμηνεία τους οι Ονειροβάτες στην παράσταση "Οι Βάτραχοι"

Αντιδημαρχία Προάσπισης και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας
Δ.Σ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Ν.Ι.Φ.Η.Μ ΤΗΣ Ε.Α.Ε.

 

Την Κυριακή είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΕΣ σε μια ακόμη ποιοτική παράσταση, «ΟΙ ΒΑΤΡΑΧΟΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ», που καθήλωσε κυριολεκτικά το κοινό της Μεταμόρφωσης.

Έκπληξη στο τέλος η «βάτραχο τούρτα», κατασκευή και ιδέα του Χάρη Γεωργιάδη, εθελοντή της Αντικαρκινικής Εταιρείας, ως επισφράγισμα της επιτυχίας τους.

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, κ. Στράτος Σαραούδας, ο Αντιδήμαρχος Προάσπισης και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, Πάνος Λουσίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Δήμητρα Σκοπελίτη, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας κ. Στέλιος Σαριδάκης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού κα Χριστίνα Αντωνοπούλου, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Μάκης Αδαμίδης, καθώς και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης, κ. Νότα Σοκορέλη.

Πολλά ευχαριστώ σε όσους συνέβαλαν αποτελεσματικά στη διοργάνωση της εκδήλωσης και παρούσες σε αυτήν Στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Ντούρου, κ. Ρούσσου, κ. Δημητροκάλλη, και κ. Σιώρη.

Θερμά ευχαριστώ στις ακούραστες εθελόντριες μας κυρίες Ζαγόρα, Θεοδοσίου, Βογιατζόγλου και Σταθεροπούλου.

Από το Δ.Σ της Ε.Α.Ε του Ενιαίου παραρτήματος Ν.Ι.ΦΗ.Μ, παραβρέθηκαν οι κ. Στασινοπούλου Ειδική Γραμματέας και το μέλος κ. Ρόδη.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς επικοινωνίας εφημερίδες ΕΚΦΡΑΣΗ και ΧΤΥΠΟΣ για την προβολή της παράστασης, καθώς και λοιπά ΜΜΕ.