Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Δελτία Τύπου

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στα ΚΑΠΗ της Μεταμόρφωσης.

Ολοκληρώθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο σύνολο των ΚΑΠΗ της Μεταμόρφωσης, παρουσία του Δημάρχου Μεταμόρφωσης, κ. Στράτου Σαραούδα και του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής Δημ. Υγείας κ. Παναγιώτη Λουσίδη.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν μέλη της δημοτικής αρχής, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης καθώς και εργαζόμενοι των δομών της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής Δημ. Υγείας.

Ο Δήμαρχος εξήρε το ρόλο των Κέντρων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων, ως πυλώνες της κοινωνικής πολιτικής για τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας.  Επίσης αναφέρθηκε στην συνεισφορά των εργαζομένων, για την αποφυγή του απομονωτισμού και την προώθηση της κοινωνικής δράσης και προσφοράς των μελών, τα οποία πρέπει να παραμείνουν ενεργά, αυτόνομα και ισότιμα άτομα της τοπικής κοινωνίας, μέσα από σειρά πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.   

Στα πλαίσια αυτά ο κ. Σαραούδας έκανε αναφορά σε μια σειρά από δράσεις που θα υλοποιηθούν στα ΚΑΠΗ του Δήμου Μεταμόρφωσης στο αμέσως επόμενο διάστημα και επανέλαβε την υπόσχεση ότι ο Δήμος βρίσκεται κοντά στα μέλη, προσπαθώντας να ανταποκριθεί στα αιτήματα τους.