Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Δελτία Τύπου

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Μεταμόρφωσης, την Κυριακή το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο. 

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κωστής Χατζηδάκης, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Νίκη Κεραμέως, η βουλευτής και κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κα Ζωή Ράπτη, η Αντιπεριφερειάρχης του Βορείου Τομέα, κα Λουκία Κεφαλογιάννη και η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, κα Σίσσυ Γκίκα.

Παρόντες, επίσης, ήταν ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Α και Δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, κ. Νίκος Μπάμπαλος και ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, κ. Τάσος Μαυρίδης, καθώς και αντιδήμαρχοι, οι εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι Αθλητισμού και Υγείας, κα Μαργαρίτα Βάρσου και κ. Γιάννης Κεχρής αντίστοιχα και ο υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέα, κ. Σάκης Ιωαννίδης.

Το παρών έδωσε και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, το σύνολο των Αντιδημάρχων, δημοτικοί σύμβουλοι της Μεταμόρφωσης, εκπρόσωποι Αθλητικών, Πολιτιστικών και Εξωραϊστικών Συλλόγων, καθώς και πλήθος πολιτών.

Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, κατά την τοποθέτησή του, καλωσόρισε όλους όσους "ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της γιορτής της Πόλης μας", οι οποίοι "με την παρουσία τους αποδεικνύουν ότι είναι αρωγοί στην προσπάθεια να γίνουν έργα και να γυρίσει η Μεταμόρφωση σελίδα". Στη συνέχεια ευχήθηκε "καλή χρονιά", "να είναι καλύτερη από την προηγούμενη και να είμαστε υγιείς, δυνατοί και ενωμένοι. Άλλωστε όλους μας ενώνει η Μεταμόρφωση". "Σε αυτή αφιερώνω και το κομμάτι μου. Στην περιοχή όπου μεγάλωσα και ζω", συμπλήρωσε ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης.

Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε συναυλία-αφιέρωμα στα τραγούδια του Ελληνικού Κινηματογράφου με την Τίνα Τράκου και τον Νίκο Κρητικό.