Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο Τοπικό Ιατρείο στη Μεταμόρφωση.

Με λιτό τρόπο -λόγω και της πανδημίας- έκοψαν σήμερα την πρωτοχρονιάτικη πίττα οι γιατροί, το νοσηλευτικό και το διοικητικό προσωπικό του Τοπικού Ιατρείου στη Μεταμόρφωση.

 

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κ. Πάνος Λουσίδης, ο Διευθυντής του Κ.Υ Νέας Φιλαδέλφειας, κ. Μιχάλης Καλοειδάς, η Διευθύντρια του Τοπικού Ιατρείου και οδοντίατρος, κα Παναγιώτα Καμινέλη, ο Υπεύθυνος του Εμβολιαστικού Κέντρου Μεταμόρφωσης και γυναικολόγος κ. Νίκος Θεσσαλονικεύς, ο Συντονιστής του 1ου Το.ΜΥ Νέας Φιλαδέλφειας, κ. Άγγελος Ιωαννίδης, καθώς και ο αντιδήμαρχος κ. Στέλιος Σαριδάκης και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μεταμόρφωσης, κ. Μάκης Αδαμίδης.

 

Κοινή ευχή όλων ήταν να αποτελέσει το 2022 το τέλος της πανδημίας και να επιστρέψουμε όλοι ασφαλείς και υγιείς στην κανονικότητα. Από την πλευρά του τοπικού ιατρείου, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο, τον Δήμο Μεταμόρφωσης και την αρμόδια Διεύθυνση Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, που βρίσκονται δίπλα σε κάθε ανάγκη τους, όπως πρόσφατα έγινε και με το ISOBOX που τοποθετήθηκε, το οποίο πραγματικά πολλαπλασιάζει τα rapid tests που διεξάγονται καθημερινά.

 

Ο κ. Σαραούδας, αφού τους ευχαρίστησε τόσο για τα καλά τους λόγια, όσο και για την προσφορά τους στην διαφύλαξη και προαγωγή της δημόσιας υγείας και μάλιστα στην πρώτη γραμμή, τόνισε ότι από τη στιγμή που στηρίζουν την υγεία των συμπολιτών μας, το να ενισχυθούν από τον Δήμο, "στα πλαίσια πάντοτε των αρμοδιοτήτων μας, είναι δεδομένο και αυτονόητο για εμάς".

 

Ενώ για τον οικίσκο τύπου ISOBOX, ενημέρωσε ότι ήταν ένα δίκαιο αίτημα και σοβαρή ανάγκη που έγινε πράξη, καθώς πέραν των συμπολιτών μας διευκολύνεται και πλήθος μαθητών, προσθέτοντας ότι εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, με τη λήξη της μαθητικής σχολικής περιόδου, υπάρχει ο σχεδιασμός να απομακρυνθεί.