Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Εκδηλώσεις

Κυριακή 3 Απριλίου στις 11.00 το πρωί - Ψυχαγωγική Παιδική Παράσταση.

Ο Αττικούλης στο Βασίλειο της Ατζαμοσύνης’’ που δημιουργήθηκε από την Ειρήνη Φ. Κουτσαύτη και αφορά την εκπαίδευση των παιδιών σε θέματα οδικής ασφάλειας,παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Μαίρης Ιγγλέση από το Θέατρο Ελεύθερη Έκφραση, μετρώντας ήδη 15 χρόνια συνεχούς επιτυχημένης θεατρικής πορείας. Η βιωματική εμπειρία για παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού, η θεατρική παράσταση που έχουν δει περισσότεροι από 62.000 μαθητές, ανανεώθηκε για 6η φορά, είναι πιο επίκαιρη από ποτέ και θα είναι κοντά μας, για τους μικρούς μας φίλους.

Κεντρικός ήρωας ο νεαρός «Αττικούλης» που καλεί τα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά, με ευφάνταστους τρόπους και να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο περιπέτειας, όπου η οδική ασφάλεια είναι η βασική προτεραιότητα και το κλειδί για τη διασκεδαστική πλοκή. Τραγούδι, χορός, μουσική, μυστήρια, όλα επιστρατεύονται ώστε τα παιδιά να πάρουν πρωταγωνιστικό ρόλο και να βιώσουν τα μηνύματα της οδικής ασφάλειας.

Με 7 ηθοποιούς επί σκηνής και ζωντανή μουσική!

Θυμίζουμε πως τα μέτρα για την πρόληψη από την Covid 19 εξακολουθούν να ισχύουν για όλα τα Θεάματα – Ακροάματα – Παρουσιάσεις κλπ, συνεπώς η επίδειξη των απαραίτητων πιστοποιητικών, η τήρηση των αποστάσεων και η ορθή χρήση μάσκας είναι υποχρεωτικά.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την στήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Η παρουσία των μικρών μας φίλων θα είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού 

Τμήμα Πολιτισμού 

213 2012 997