Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση εαυσθητοποίησης παιδιών προσχολικής ηλικίας για τα ζώα συντροφιάς.

Το Τμήμα Προάσπισης & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας διοργάνωσαν δράση ευαισθητοποίησης για παιδιά προσχολικής ηλικίας σχετικά με τα ζώα συντροφιάς.

 

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου το Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης πλημμύρισε με τις χαρούμενες φωνές των παιδιών, που είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να αλληλοεπιδράσουν με τα εκπαιδευμένα σκυλάκια θεραπείας της ομάδας Dogma Trainers, αλλά και να ζωγραφίσουν και να συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά εργαστήρια.

 

Στην δράση ευαισθητοποίησης συμμετείχε και η Μαρία Αρκούδη από την οργάνωση «NO KAKA
η οποία παρουσίασε στους γονείς και τα παιδάκια τα ειδικά φαρασάκια για τους σκύλους, που έχουν τοποθετηθεί σε πολλά σημεία του Δήμου Μεταμόρφωσης.

 

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας και ο Αντιδήμαρχος Προάσπισης & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, Παναγιώτης Λουσίδης.

 

Ευχαριστούμε το προσωπικό, τους γονείς, τα παιδάκια και όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση της δράσης. Ευχαριστούμε τις εκδόσεις “ΜΙΝΩΑΣ” για την ευγενική χορηγία της εκδήλωσης με παιδικά βιβλία, τα οποία δόθηκαν στους μικρούς μας φίλους.