Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η δράση ενημέρωσης για το ανεύρυσμα της κοιλιακής αορτής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση του Τμήματος προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων Μεταμόρφωσης "Ο Εύξεινος Πόντος", που είχε ως κύριο στόχο την ενημέρωση γύρω από το ανεύρυσμα της κοιλιακής αορτής, την πρόληψη και την αντιμετώπισή του.

Συγκεκριμένα 25 συνολικά συμπολίτες μας αρχικά ενημερώθηκαν και στη συνέχεια εξετάστηκαν για ανεύρυσμα της κοιλιακής αορτής, υπό την ιατρική επίβλεψη του καρδιολόγου ιατρού και Αντιδημάρχου Προαγωγής και Προάσπισης της Δημόσιας Υγείας, κ. Παναγιώτη Λουσίδη.

Αναφερόμενος στη δράση, ο Αντιδήμαρχος Προαγωγής & Προάσπισης της Δημόσιας Υγείας επισήμανε: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διοργανώσαμε στην πόλη μας τη δράση με την εξέταση του ανευρύσματος της κοιλιακής αορτής, ως συνέχεια πρωτοβουλιών που αφορούν στην υγεία και την πρόληψη. Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που και αυτή η δράση προληπτικού ελέγχου, σημείωσε τέτοια επιτυχία, με τους συμπολίτες μας να έρχονται για να εξεταστούν, μια ανταπόκριση που μας δίνει δύναμη να κάνουμε ακόμη περισσότερες προληπτικές δράσεις στο μέλλον».

Από την πλευρά μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους συμμετείχαν και φυσικά τον Σύλλογος Ποντίων Μεταμόρφωσης "Ο Εύξεινος Πόντος" για την συνεργασία και φιλοξενία.