Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Μεγάλη η ανταπόκριση στη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμοπαθείς

Ολοκληρώθηκε η δράση του Δήμου Μεταμόρφωσης σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ, την ΠΕΔΑ και το «Όλοι μαζί μπορούμε», για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας.

Πιο συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου το πρωί έως και χθες, Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, οι αποθήκες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας γέμισαν από το μέγεθος της ανθρωπιστικής βοήθειας, περίσσευμα της αγάπης των συμπολιτών μας.

Αναλυτικά, συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 500 κούτες, οι οποίες στάλθηκαν στην περιφέρεια Αττικής, που περιείχαν κουβέρτες, ρούχα αντρικά – γυναικεία - παιδικά – εφηβικά και μπεμπέ, παπούτσια, τρόφιμα, χαρτικά, καθώς και φαρμακευτικό υλικό.

Αξίζει να αναφερθεί και η κίνηση αλληλεγγύης του εκδοτικού οίκου «Ψυχογιός», η οποία προσέφερε συνολικά 4 τόνους, με παπλώματα και υγειονομικό υλικό για τους πληγέντες.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η κίνηση αρκετών οικογενειών, οι οποίες εκτός από είδη πρώτης ανάγκης, παρέδωσαν και ζωγραφιές στήριξης από τα παιδιά τους, που συνοδεύουν τις κούτες.

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους συμπολίτες μας, τους δημοτικούς συμβούλους, τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους, τους φορείς και τις επιχειρήσεις, που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμά μας και έσπευσαν να παρασταθούν με αλληλεγγύη στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας.